A Mango összedobta a tökéletes őszi divatkampányt: a Shared Moments Skóciába repít minket

A spanyol márkánál beköszönt az ősz

Az őszi-téli kampányok csatáját a Mango utcahosszal nyerte meg. A Shared Moments névre keresztelt kollekció fontos üzenetet közvetít és mellé még egy csodás kampányfilm is készült! Neked bejön?

Az új szezon beköszöntével elárasztottak minket a divatmárkák őszi-téli kollekciójához készült kampányok. Idén is bőven volt miből szemezgetnünk, de a Mango kampányát látva azonnal tudtuk, megtaláltuk az első helyezettet. A spanyol brand új kollekciója a Shared Moments nevet kapta és arra bátorít minket, hogy szakadjunk ki a mindennapok körforgásából és barátainkkal karöltve fedezzük fel a természetet, találjuk meg önmagunkat és a belső békéhez vezető utat.

„Az emberek a tökéletes időzítésről beszélnek, de szerintem minden tökéletes a maga pillanatában, csak pont azt kell elkapnunk.” – hangzik el a kisfilm elején Eddie Huang szállóigévé vált mondata, amit a híres skót énekes, Donovan 1968-as Hurdy Gurdy Man című dala követ. A kampányvideót az elismert brit divatfotós, Glen Luchford készítette, aki 30 éves pályafutása alatt minden nagy magazinnak és divatháznak dolgozott már. A fotós Skócia vadregényes tájaira repít minket, ahol Anna Ewers, Rebecca Leigh Longendyke, Kaya Wilkins, Mathias Lauridsen és Hugo Sauzay töltik közösen az idejüket. A kisfilm bemutatja, hogy a város zajától távol, a technika vívmányai nélkül is remekül érezhetjük magunkat. Csak egy kellemes társaságra, a barátainkra vagy a családunkra van szükségünk, akikkel osztozhatunk az élményen.

A Mango a kollekció tervezésénél is nagy hangsúlyt fektetett a természetességre – a ruhákról és a kiegészítőkről is elmondható, hogy a bohém stílus és az utazók viselete inspirálta. A barna különböző árnyalataiban, fehér és fekete színben pompázó ruhák között az őszi-téli gardrób nélkülözhetetlen darabjait láthatjuk. Vastag, meleg kötött pulcsik és poncsók, midi ruhák és szoknyák, hosszú kabátok és a romantikus blúzok közül válogathatunk a hűvösebb időkre. Amiket a 70-es éveket idéző övekkel, valamint a cowboy és térd fölé érő csizmákkal egészíthetünk ki. A termékek nagy része környezetbarát vagy újrahasznosított anyagból készült, például biológiailag lebomló tencel szövetet, szűz gyapjút, újrahasznosított zsorzsettet és organikus pamutot is felhasználtak a gyártás során. 

Nyitókép: Mango

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: