A Nagy Gatsby a POKET zsebkönyvsorozat lapjaira kerül

Olvass és óvd a környezetet!

A POKET zsebkönyvsorozat huszonegyedik kötetét nem bízták a véletlenre, amikor a Nagy Gatsby történetéhez nyúltak. Ezzel a választásukkal nemcsak az olvasást népszerűsítik, de a környezetet is védeni fogják.

Aki olvasta F. Scott Fitzgerald könyvét vagy látta az alkotás alapján készült, 2013-ban bemutatott nagysikerű filmadaptációt, azt biztosan magával ragadta a húszas évek csillogó világa. Úgy tűnik, hogy a Sztalker Csoport tagjait is elbűvölte a sztori, hiszen az általuk megálmodott olvasásnépszerűsítő projekt, a POKET hamarosan kiadja Jay Gatsby izgalmas történetét, ráadásul műanyagmentes zsebkönyvek formájában, amivel a környezetet is védik!

Ha azt gondoltad, hogy ezt már nem lehet fokozni, akkor szeptemberben feltétlenül látogass el a Vígszínházba, ahol ifj. Vidnyánszky Attila rendezésében bemutatják A nagy Gatsby című musicalt. A színpadi változatot Vecsei H. Miklós írta, a darab zenéjét Kovács Adrián komponálta. A történet főhősét, a titokzatos múltú aranyifjút Wunderlich József játssza, aki mindent elkövet, hogy visszaszerezze nagy szerelmét, Daisy-t, Waskovics Andrea személyében. 

Ha a könyv és az előadás is érdekel, akkor érdemes szemfülesnek lenned, mivel szeptember 6-án délelőtt 10:30-kor lehetősége nyílik a nagyközönségnek még a premier előtt megnézni a darabot, ami egyúttal egy kötetbemutató is. A POKET a Facebook oldalán közölte a jó hírt, ahol azt írták, ha összejön kétszáz szívecske a posztra, akkor elindítják az esemény hivatalos szervezését. A piros szívek száma bőven meghaladta a kétszázat, ezért érdemes figyelni a kiírásokat. A jegy ára mindössze 2000 Ft lenne, ami magában foglalja a zsebkönyvet is!

A POKET zsebkönyvsorozat eddig megjelent kötetei:

Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk
Lewis Carroll: Alice Csodaországban
Esterházy Péter: És mesélni kezdtem…
Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül
Szerb Antal: Utas és Holdvilág
Virginia Woolf: Orlando
Csáth Géza: Egy elmebeteg nő naplója
Krúdy Gyula: Ady Endre éjszakái
Bohumil Hrabal: Gyöngéd barbárok
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Hajnóczy Péter: A halál kilovagolt Perzsiából
Kira Poutanen: A csodálatos tenger
Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó
Rejtő Jenő: Csontbrigád
Háy János: Sztreccs
Viktor Pelevin: Kristályvilág
Szabó Magda: Az őz
Piotr ​Szewc: Pusztulás
Darren Shan: Rémségek Cirkusza
Weöres Sándor: Teljesség felé
+ Versantológia: A szarvassá változott fiú kiáltozása a titkok kapujából

Nyitókép: POKET zsebkönyvek Facebook oldala

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: