A Szexoktatás transz fiúk és lányok jelentkezését várja legújabb évadának forgatásához

A Netflixes sorozat alkotói friss szereplőket keresnek a 4. évadhoz. A szerepekre bárki jelentkezhet származástól függetlenül, ráadásul színészi tapasztalat sem kell hozzá.

A Szexoktatás legújabb évada hivatalosan is készülőben van. A sorozat készítői bővíteni szeretnék a szereplőgárdát, így bármilyen transznemű színész esélyes lehet az új karakterek megformálására, függetlenül attól, hogy mi áll az önéletrajzában. A nyilvános castingfelhívás szerint az új transz karakterek, Abbi és Kent eljátszásához nem szükséges korábbi színészi tapasztalat.

A Moordale gimi utolsó tanévében a már jól ismert szereplőkhöz egy új páros csatlakozik majd. Bár a történetük részleteit – a negyedik évad történetének többi részével együtt – egyelőre titokban tartják, annyit már lehet róluk tudni, hogy egy ideje együtt vannak és mindenki imádja őket.

A nyílt szereplőválogatás felhívását a sorozat egyik írója, Krishna Istha osztotta meg, és részletesebben is kitér az egyes karakterekre. Abbi – áll a leírásban – egy fiatal transz nő a 90-es évekbeli Winona Ryder hangulatával, aki öntudatos és magabiztos a nemi identitását illetően. Ő a gimi ’méhkirálynője’, de vallásos, konzervatív szülei kirúgták otthonról, amikor kiderült, hogy transz, és most Kent elfogadóbb családjával él. Kent szintén transznemű, aki bolondos, feledékeny és nagyszerű hallgatóság. Bár ő kevésbé népszerű, mint Abbi, mégis ismeri önmagát és magabiztos a gimi utolsó tanévét illetően.

A Szexoktatás negyedik évadának megjelenési dátumát még nem árulták el az alkotók. Mindössze annyit lehet tudni, hogy az új színészek munkájára 2022 áprilisa és novembere között lesz szükség a Wales-i forgatásokon. Így sejteni lehet, hogy az új évad várhatóan 2023-ban debütál. De addig is, itt az ideje újra megnézni az eddig elkészült három évadot.

Forrás: dazeddigital.com
Nyitókép: Szexoktatás/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: