A Szikla mint beauty-guru? Miért is ne?!

Nem telnek eseménytelenül Dwayne Johnson napjai, hiszen nemrégiben bejelentette, hogy visszatér a pankrációhoz, mindeközben továbbra is Hollywood egyik legnagyobb sztárja maradt, sőt még az Oscaron is díjat adott át.

Viszont bokros teendői mellett egy dologra sosem sajnálja az időt és ez nemcsak az edzés – az arcápolás sem maradhat ki a napi rutinjából. Bizony-bizony, a Szikla kiemelt figyelmet fordít arra, hogy bőre mindig a lehető legjobb állapotban legyen és erről nem is rest részleteket megosztani a rajongóival.

Vele készültünk az Oscarra

Természetesen nemcsak mi, hanem Vogue-nak köszönhetően mindannyian beleshettünk egy kicsit a színfalak mögé. Dwayne Johnson ugyanis, mielőtt felöltötte rá szabott és csak neki megtervezett, acélszürke Dolce & Gabbana öltönyét, készülődés közben fogadta a divatlapot. Ekkor beszélt arról, hogy szerinte mik azok a termékek, amikre a hölgyek mellett a férfiaknak is be kéne ruházniuk:

„Három dologra van szükséged a napi arcápolási rutinodhoz. Először is, egy igazán nagyszerű tisztító kell, semmi bonyolult, csak valami, ami egyszerre hámlaszt és tisztít is, de mégsem durva. Másodszor kell egy toner, ez az én titkos fegyverem, hiszen kiegyenlíti a bőrünket és összehúzza a pórusunkat. Végül pedig egy igazán jó hidratálóval zárul a rutin.”

Nos, uraim, ha a Szikla mondja már elhiszitek, hogy nem mindent old meg a szappanos víz és nektek is szükségetek van egy arcápolási rutinira?! Ha hiszitek, ha sem, ez akkor is így van, sőt Johnson még ettől is továbbment.

„A vörös szőnyeges rutinom más, mint a mindennapi bőrápolási rutinom. Ilyenkor előkerül egy kis smink is és persze a mattító púder is. Hiszen nem akarom, hogy a fejem elvakítsa az embereket vagy a repülőgépeket, miközben a vörös szőnyeg felett köröznek.”

– poénkodott, miután a sminkjéről kérdezték. Viszont Jimmy Kimmel Oscar utáni adásából az is kiderült, hogy nemcsak az előkészületeknek adja meg a módját, hanem egy ilyen kaliberű eseményt követően a regeneráció is nagyon fontos számára.

A Szikla titka

Kedves férfi olvasóink! Ha ezekután kedvet kaptatok ahhoz, hogy The Rock után szabadon ti is kellő figyelmet szenteljetek a bőrápolásnak, maga a Dwayne Johnson lesz a segítségetekre. A sztár ugyanis nemrégiben dobta piacra első körben huszonkét bőrápolási terméket tartalmazó beauty brandjét. A Papatui névre keresztelt kozmetikai márka megfizethető áron kínálja a minőségi összetevőkből álló készítményeit és ha hihetünk a Sziklának – és miért is ne hinnénk? – csak olyan termékeket kínál amiket ő is előszeretettel használ.

Nyitókép: Flannery Underwood
Forrás: vogue.com

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: