A szolgálólány meséjének alkotói már az ötödik évad forgatására készülnek

Az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat negyedik évada a múlt héten debütált, a rajongók pedig már most megkönnyebbülhetnek, hiszen a tizedik, befejező epizód után sem kell sokat várni a folytatásra; a stáb már a következő évad forgatására készül.

A nagysikerű sorozat folytatását Elizabeth Moss jelentette be még decemberben egy Instagram videóban, amiben feltűnnek a jól ismert szereplők is, köztük Alexis Bledel, Joseph Fiennes, Max Minghella, Samira Wiley, Ann Dowd, Bradley Whitford és Madeline Brewer. „Nagyon hálásak vagyunk a Hulu-nak és az MGM-nek, hogy a sorozat folytatódhat, és külön köszönjük a rengeteg támogatást a hűséges rajongóinknak. Végtelenül boldogok vagyunk, hogy folytathatjuk a történetet a fantasztikus színészeinkkel és stábunkkal, és alig várjuk, hogy a következő évben visszatérhessünk egy új évaddal” – nyilatkozta Bruce Miller, A szolgálólány meséjének alkotója a The Hollywood Reporter-nek.

Miller azt is elárulta, hogy az ötödik évaddal a sorozat egy fordulóponthoz fog érni, de a kérdésre, hogy ezzel befejeződik-e A szolgálólány meséje, azt válaszolta: „A pandémia előtt teljesen más elképzeléseim lettek volna a sorozattal kapcsolatban. A munkatársakkal elég széles körben megvitattuk, hogy merre is tartunk pontosan. De az elmúlt egy év után úgy érzem, hogy itt az ideje mindent átértékelni. Tudom, hogy hol vagyunk a történetben, és érzem, hogy sarkalatos ponthoz értünk. De hogy ez lesz-e a vége, vagy sem, azt nem tudom. Egyszerűen csak azt érzem, hogy most itt az ideje mindent újragondolni, hiszen a világ nagyon megváltozott körülöttünk.”

A sorozat alkotója februárban, a Televíziós Kritikusok Szövetségének fórumán kijelentette, hogy még nagyon sok életerő van ebben a sorozatban, és nem látja a történet végét. Miller kitért arra is, hogy Margaret Atwood Testamentumok című regényének adaptációja is szerepet kaphat a képernyőn. „Lenyűgöz az, ami a Testamentumokban történik, és hogy ez a sorozat jövőjének része lesz-e, az már egy nagyobb kérdés.”

Az ötödik évad várhatóan 2022-ben fog a képernyőkre kerülni.

Forrás: Harper’s Bazaar
Nyitókép: Hulu

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: