A várandós Blake Lively visszavágott a paparazziknak, csodás képeket posztolt magáról

A színésznő besokallt a rengeteg lesifotóstól a háza előtt, ezért inkább feltett pár képet a közösségi oldalára, hogy a paparazzik eltűnjenek.

Ha esetleg lemaradtál volna róla: Blake Lively és férje, Ryan Reynoldsnegyedik gyermeküket várják. A 35 éves színésznő a Forbes Power Women Summit rendezvényén való megjelenésével hozta nyilvánosságra a hírt. Ami persze látványos is volt, hiszen az aranyszínű Valentino miniruhájában ölelgette gömbölyödő pocakját. Az esemény óta viszont nagyon úgy tűnik, hogy Blake-et nem hagyják nyugton a fotósok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Abban a reményben, hogy ellensúlyozni tudja a paparazzik őrületét, Blake megosztott egy sor Instagram-fotót, amely alá azt írta: „Itt vannak képek rólam, amint a való életben is terhes vagyok. Az a 11 srác, akik az otthonom előtt várakoznak, hagyjanak békén. Kiakasztanak engem és a gyerekeimet”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Majd így folytatta: „Köszönöm mindenki másnak a sok szeretetet és tiszteletet, és azt, hogy továbbra is nem követi azokat a fiókokat és publikációkat, amelyek gyerekfotókat osztanak meg. Minden hatalmatok megvan velük szemben. És köszönöm azoknak a médiumoknak, akik „No Kids Policy”-t tartanak (azaz nem osztanak meg fotót gyerekekről – a szerk.). Ti mindannyian sokat számítotok.”

A fotók között Taylor Swift is feltűnik, hiszen az énekes jó ideje Blake legjobb barátnője. Taylor a „Gorgeous” című dalában Blake és Ryan egyik lányának vokálját is felhasználta, Blake pedig az „I Bet You Think About Me” című klip rendezője volt. 

 

10 éve tart a szerelem

Blake és Ryan 2012-ben házasodtak össze. Három gyermekük van, a 7 éves James, az 5 éves Inez és a 2 éves Betty. A US Weeklynek nyilatkozó forrás szerint Blake és Ryan egy fiút szeretnének negyedik babának: „Ezúttal fiúban reménykednek, de természetesen csak egy egészséges babát szeretnének, nemtől függetlenül”. A pár imádja a szülői szerepet, és megjegyezték, hogy; „Az időzítés tökéletes, mert minden gyerekük két év különbséggel született, így tartják a mintát”.

Forrás: Glamour
Nyitókép: Jamie McCarthy/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: