A világhírű énekesnő, Sia két tinédzser fiút fogadott örökbe

Az ausztrál énekesnő először beszélt arról, hogy tavaly két 18 éves fiúval bővült a családja.

Kedden Sia volt a vendége az amerikai SiriusXM online adásának, ahol egy eddig titkolt információt is elárult magáról. A 44 éves ausztrál énekesnő az anonimitás jegyében gyakran még az arcát is különleges parókák mögé rejti és rendkívül ritka, hogy a munkásságán kívül bármi másról nyilatkozik. Ezért volt hatalmas meglepetés, hogy a videóinterjúban a magánéletéről is mesélt. Egészen pontosan arról, hogy tavaly két tinédzser fiút fogadott örökbe, mert betöltötték a 18. életévüket és nem maradhattak volna tovább nevelőotthonban.

Az Adelaide-ban született énekesnő nem árulta el a nevüket, és nagyon szűkszavúan fogalmazott. A nézők csak annyit tudhattak meg a fiúkról, hogy mindketten boldogok a családban és most a távoktatás köti le a legtöbb idejüket. Bár ahogyan az énekesnőt, úgy őket is megviseli a karantén. 

Fotó: SiriusXM

Sia idén januárban már utalt arra, hogy az örökbefogadás mellett döntött. Viszont ennél többet nem árult el a GQ magazinnak, amikor a szerelmi életéről faggatták. Az interjúban közeli barátjáról, a DJ-ként és producerként dolgozó Diplóval kapcsolatban viccelődött: ‚‚Írtam neki egy üzenetet, és azt mondtam:„ Hé, figyelj, öt olyan ember van, akihez szexuálisan vonzódom. Te vagy az egyik. Úgy döntöttem, hogy életem végéig egyedülálló maradok és most fogadtam örökbe egy fiút. Nincs időm egy párkapcsolatra. Ha alkalmi partnert keresel, nekem bármikor írhatsz.’’ 

Sia egyébként sosem titkolta, hogy szeretne gyerekeket – 2019 májusában egyik Twitter posztjában azt írta, szívesen örökbe fogadná az HBO egyik dokumentumfilmjében bemutatott 16 éves árva lányt. Erre végül nem került sor, de tavaly, miután eldöntötte, hogy szingliként szeretné leélni az életét, felvette a kapcsolatot a fiúk nevelőotthonával.

Forrás: Daily Mail
Nyitókép: Vincent Sandoval/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: