A vonzerő valóban növelhető! Lássuk, hogyan lehetsz igazán megnyerő!

5 tipp, hogy javíthass a kisugárzásodon

Vannak emberek, akiket csak úgy körülrajonganak. Megnyerő kisugárzásuk teszi őket igazán népszerűvé. Ha úgy érzed, javítanod kell a karizmádon, ezekkel az apró trükkökkel fokozhatod a vonzerődet.

Vonzónak lenni annyit tesz, hogy van körülötted egy ellenállhatatlan erőtér, amely az embereket és a dolgokat az életedbe vonzza – írja a  Women’s Life Today. Gyakran azt az energiát kapod vissza, amit a környezetedbe sugárzol. Ezen pedig bármikor tudsz alakítani. Így, ha nem érzed magad elég vonzónak, néhány szokás felvételével tudsz ezen alakítani.

1. Pihenj!

A munkahelyi dolgok, a kapcsolatok, a teendők sokszor annyira leszívnak, hogy csökken a vonzerőd. A minőségi pihenés, mint például az alvás, sokat javíthat ezen! Így kezdj bele minél hamarabb! Ha sikerül feltöltődnöd, harmóniába kerülsz önmagaddal, a környezetedben lévők pedig érezni fogják rajtad a kiegyensúlyozottságot.

2. Kirándulj!

Tölts némi időt a természetben! Kezdj el túrázni, parkokba járni, szokj rá a sétálásra. Vedd magad körül állatokkal. Nem véletlenül ajánlják az erdei fürdőzést relaxálás céljából. Ezzel pozitív energiákat tudsz felszabadítani magadban.

WooHoo-tipp: Hallottál már a forest bathingről?
A japánok évtizedek óta terápiás módszerként alkalmazzák a shinrin yokut, vagyis az erdei fürdőzést. Jót tesz az idegrendszernek, nyugtat és feltölt. Több kutatás is bebizonyította már, hogy a természetjárás egyaránt csökkenti a stresszhormon, vagyis a kortizol és a vérnyomás szintjét.

3. Mondj nemet!

Ahhoz, hogy boldogabb és felszabadultabb legyél, nemet kell mondanod azokra a dolgokra, amik lehúznak, és el kell engedned azokat az embereket, akik rossz érzéseket keltenek benned. Ami negatívan hat a testi, szellemi jólétedre, attól búcsút kell venned. Persze, az elválás nehéz, de van, amikor muszáj meglépni.

4. Csináld azt, amit szeretsz!

Tedd azt, ami igazán boldoggá tesz! Ami valóban energiával tölt fel. Senki sem tud folyamatosan koncentrálni és jól teljesíteni. Minőségi időt kell szánni arra is, hogy olyan dolgot tegyél, amely kikapcsol.

5. Hallgass!

A közösségi média platformok lehetőséget adtak arra, hogy megosszuk gondolatainkat, érzéseinket másokkal – non-stop. Ez egyrészt jó dolog, viszont így egyre kevesebb olyan ember lesz, aki jó hallgató. Pedig utóbbiak több embert vonzanak magukhoz. Próbálj meg kevesebbet beszélni, és jobban odafigyelni arra, amit mások mondanak neked. Így a beszélgetőpartnered érzi, hogy figyelsz rá, tehát fontos neked. Te is azoknak nyílsz meg, akik vevők a mondanivalódra, nem?

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: