Adam Sandler romantikus üzenettel köszöntötte feleségét a 20. házassági évfordulójukon

Adam és Jackie Sandler tegnap ünnepelték a házassági évfordulójukat. Az esemény alkalmából a világhírű színész megható bejegyzést tett közzé az Instagram oldalán.

„Boldog 20. házassági évfordulót édes Jackie! Életem legnagyobb ajándéka, hogy kimondtad az igent. Az első pillanattól kezdve, amióta megláttalak tiéd a szívem és azóta napról napra jobban szeretlek. Mi. A gyerekek. Nyomjuk tovább bébi! Nagyon szeretlek. Mindig” – írta a kép mellé Adam Sandler, aki idén tavasszal elnyerte a legjobb komikusoknak járó Mark Twain-díjat

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Sandler (@adamsandler) által megosztott bejegyzés


A képhez több híresség is kommentelt, köztük Jennifer Hudson, Julia Fox és Nick Swardson is, aki azt írta: Amikor azt mondtad, saba doo, mindenki sírt. Gratulálok. Mindkettőtöket szeretlek. Jackie csodálatos. Te pedig néha bűzlesz”. 

Az Apafej volt mérföldkő

A házaspár 1999-ben az Apafej forgatásán találkozott először, és mire a filmet bemutatták, a fiatalok között már izzott a levegő. Nem sokkal később Jackie nagy lépésre szánta el magát, ugyanis jövendőbelije kedvéért felvette a zsidó vallást, amire azóta is büszke. A színésznő modellként kezdte a pályafutását, első színészi alakítását Rob Schneider filmjében, a Deuce Bigalow: Male Gigolo-ban láthatta a közönség. Ezután következett az Apafej, amiben egy pincérnőt játszott.

Igazi zsidó szertartást rendeztek

Nem sokkal később egybekeltek, és egy igazi szabadtéri zsidó szertartást rendeztek Dick Clark óceánparti birtokán. Az esküvőn a pár családja és barátai mellett a színész kutyája, Meatball is jelen volt, akire fekete kutyaszmokingot adtak. A fiatalokat 400 vendég köszöntötte, többek között, Rodney Dangerfield, Sharon Osbourne és Jennifer Aniston is, akivel Jackie Sandler kifejezetten szoros barátságot kötött az évek során. 

Az egész család egy filmben

A színészek előszeretettel dolgoznak együtt, és ez azóta sincs másképp, hogy megszülettek a gyerekek. Nagyobb lányuk, Sadie 17 éves, Sunny pedig 14. Elképzelhető, hogy a lányok követik szüleik példáját, hiszen már most is belekóstoltak a filmezésbe. Édesapjuk több filmjében is játszottak már kisebb szerepeket, a nézők a Hubie, a halloween hőse, a Hotel Transylvania és a Gyagyás gyilkosság című filmekben láthatták Sadiet. A színész 2020-ban azzal viccelődött Drew Barrymore podcastjában, hogy úgy tűnhet, mintha ő kényszerítené a lányait, hogy szerepeljenek a filmjeiben, pedig valójában ők szerették volna kipróbálni magukat a kamera előtt. „Egész évben azt kérdezgették, hogy apa, benne lehetek a következő filmedben?” – mesélte a színész. 

Hamarosan mind a négyen együtt játszanak majd a Netflix Ne merészelj eljönni a bát micvámra (You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah) című filmjében, amely Fiona Rosenbloom azonos című regénye alapján készült.

A világhírű színésszel a Woohoo szerzője, Vida Virág egy Los Angeles-i sajtóeseményen személyesen is találkozott. Az Adam Sandlerrel készült exkluzív cikkünket ITT olvashatod.

Forrás: PageSix, People, Marie Claire
Nyitókép: Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: