Ahol Dolce a Vita: Budapest legcukibb cukrászdái

Az ínycsiklandozó sütemények és torták olyan édes utazásra hívnak, amely során az élvezetek csak a szádban olvadnak, nem a kezedben...

SUGAR

Talán a fiatalok körében az egyik legikonikusabb cukrászda, amelybe belépve tényleg egy másik bolygón érezheted magad. A Sugar univerzumában minden játékosan, ugyanakkor professzionálisan van megkomponálva a legújabb trendek szerint. Aki itt belép, hagyjon fel minden reménnyel… legalábbis ami a diétát illeti, hiszen a SUGARban tényleg érdemes belekóstolni jópár finomságba.

Chill-Time Dessert

Van annak valami bája, amikor a finomságok úgy vannak újragondolva, hogy abban semmi túlgondolás vagy túlzás sincsen. Mint például ez a tökmagos-málnás fehércsokis torta. Hiszen miért kellene beérnünk egy tortában egy ízzel? Ilyen apró furfangokra és huncutságokra számíthatsz akkor, ha a Chill-Time Dessert édességei közül válogatsz magadnak. Ráadásul ha sietsz, a woohoo10 kuponkóddal január végéig 10%-os kedvezményt kapsz a lányoknál!

Pataki Cukrászda

A cukrászda, ahol mindig kiderül, a méret igenis számít. Legalábbis ami a desszertpult méretét és a vendégteret illeti. Ebből a kettőből ugyanis soha sincs elég a Pataki cukiban. Nyilván ez az isteni finomságoknak köszönhető. Ráadásul a Patakiban a hétvégi reggelek is népszerűek, hiszen a könnyű pogácsa, a friss narancslé és isteni kávéjuk mindenki szívét elrabolja a nyalánkságok mellett.

Horváth Cukrászda

Klasszikus értékek és klasszikus ízek jellemzik ezt a legminőségibb alapanyagokkal dolgozó cukrászdát, ami a nagyi sütijeinek élményét teremti meg, professzionális formában. Ha úgy istenigazából meg szeretnél koronázni valamilyen családi eseményt vagy alkalmat, akkor ez a gyerekbarát és játszóházzal is rendelkező cuki a tökéletes helyszín.

 

Nyitókép: Westend61/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: