Magyarországon forog az Alice Csodaországban legújabb verziója, John Travolta lányának főszereplésével

A Get Lost című filmet várhatóan 2022 nyarán mutatják be

Igazán különleges helyszíneken zajlik majd Ella Bleu Travolta legelső komoly filmes munkája. Reméljük, hogy a 21 éves színésznő sokat posztol majd a felvételekről!

Ismét feldolgozzák Lewis Carroll különleges meséjét, ám számunkra talán éppen ez lesz a legkedvesebb verzió, hiszen a Get Lost címet viselő film a magyar Filmsquad és az amerikai Patriot Pictures koprodukciójában készül el. Ráadásul Alice Csodaországa ezúttal nem máshol kel életre, mint Magyarországon, legfőképpen Budapesten.

A 2021 nyarára tervezett forgatás helyszínei között megtalálható a Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel, a Vajdahunyad vára, az Operettszínház. De az aszódi kastély, a turai kastély és a Dunakanyar is felbukkanhat majd a vásznon. Sőt, a hírek szerint a magyar kultúra (például a népzene) is jelentős szerepet tölt majd be ebben az alkotásban.

A Get Lost egy Alicia nevű lányról szól, aki édesanyja elvesztése után európai körútra indul, hogy újra megtalálhassa önmagát. Az utazásai során eljut Budapestre, Csodaországba is, ahol végül meg kell hoznia egy hatalmas döntést: a mesékben vagy a valóságban folytatja-e tovább az életét? Alicia képében John Travolta lányát, Ella Bleu Travoltát láthatjuk majd (ez lesz élete első filmes főszerepe), de a stáblistán szerepel még Sasha Luss, Edouard Philipponnat, Terrence Howard és James Cromwell neve is. A Get Lost várhatóan 2022 nyarán kerül majd a mozikba.

Forrás: Nemzeti Filmintézet
Nyitókép: Instagram/@ella.travolta

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: