Megnősül az Alkonyat-filmek sztárja

Taylor Lautner és a barátnője, Taylor Dome három évvel ezelőtt ismerkedett meg, a nyilakat azonban nem Cupido lőtte ki rájuk, hanem a színész húga, Makena.

Alig pár hét telt el azóta, hogy kiderült, Dylan Meyer megkérte Kristen Stewart kezét, máris az Alkonyat-filmek másik sztárjának eljegyzéséről szólnak a hírek. Ugyanis Taylor Lautner november 11-én feltette a nagy kérdést barátnőjének, Taylor Dome-nak, aki természetesen igent mondott neki. „És egyszer csak minden álom valóra vált” – újságolta el az Instagram-oldalán a Jacobot alakító színész, és két képet is feltöltött a nagy pillanatról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés

Aki eddig Edward Cullen csapatába sorolta magát, az most valószínűleg átgondolja a döntését, hiszen Taylor Lautner bebizonyította, hogy elképesztően romantikus pasi. A sztár több tucatnyi vörös rózsával várta szerelmét a gyertyafényben és egy egyedi tervezésű Ring Concierge gyűrűt húzott Tay ujjára három évvel azután, hogy elkezdtek randizni.

„Alig várom, hogy veled tölthessem az örökkévalóságot. Feltétel nélkül szeretsz. Nem húzod fel magad a sz*rságaimon. Megnyugtatsz, amikor szorongok. Folyton megnevettetsz. Minden nap különleges, amit veled tölthetek. De ami a legfontosabb, jobb emberré teszel. Nem tudom elégszer megköszönni azt, amit az életembe hoztál. Mindig szeretni foglak” – folytatta a vallomását a közösségi oldalán, menyasszonya pedig az abszolút legjobb barátjának nevezte őt, majd hozzátette, izgatottan várja a közös jövőjüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés

Bár az esküvői terveikről egyelőre nem osztottak meg semmit a nyilvánossággal, van egy elég biztos tippünk arra, ki lesz az egyikük tanúja: ő pedig nem más, mint Taylor (ezúttal Lautner) testvére, Makena Moore, hiszen ő volt az, aki összehozta a párost. „Nem azért, hogy dicsérgessem magamat, de azt hiszem, jól választottam a bátyámnak. Taylor Dome, abban a pillanatban tudtam, hogy be kell téged mutatnom a testvéremnek, amint megismertelek a nashville-i kis templomban. Nem lehetnétek tökéletesebb társai egymásnak. Lenyűgöz, ahogyan bókoltok a másiknak. El sem hiszem, hogy egyszerre lett egy örökre szóló legjobb barátom és egy lánytesóm is. Gratulálok a boldog párnak” – írta az Instagram-oldalán.

De nemcsak Makena, hanem az Alkonyat-filmek Rosalie-ja, Nikki Reed is köszöntötte a két Taylort: „Ó istenem! Ettől elsírnám magam örömömben! Wow! Gratulálok mindkettőtöknek” – kommentelte.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Andrew Cooper/RTL Klub Sajtóklub

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: