Állati körkép: a legjobb állatmintás ruhák és kiegészítők őszre

Pöttyök, csíkok, foltok

A kígyó-, a boci-, a zebra- és a leopárdmintás ruhák és kiegészítők idén ősszel is előkerülnek a gardróbból, hiszen ezek az örökzöld darabok sosem mennek ki a divatból. Ha úgy érzed, itt az ideje beújítani, vess egy pillantást a listánkra!

Trendek jönnek-mennek, de vannak, amik sosem tűnnek el teljesen a radarról. Ezek a darabok talán az egyik évben nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint a másikban, de az biztos, hogy bármikor előkaphatjuk őket a gardróbunkból anélkül, hogy divatjamúltnak hatna a szettünk. Egy ilyen időtálló ruhára vagy kiegészítőre mindig érdemes beruházni, hiszen egy jó minőségű termék akár évekig kitarthat mellettünk. Itt jönnek a képbe az állatmintás darabok!

Idén nyáron a bocimintáról szólt minden és megnyugtatunk mindenkit, a foltos printektől augusztus után sem kell elköszönnünk. Az ősz beköszöntével a kígyó- és leopárdminta is újra visszakerül a reflektorfénybe, valamint a tigris- és zebracsíkok is fel-felbukkannak az üzletek polcain. Kedvenc állatos printünk a csizmánkon, a kabátunkon és a midi ruhánkon is feltűnhet, de a selyemsálak és sapkák között is nyugodtan kutathatunk. Íme néhány állatmintás ruha és kiegészítő, ami szerintünk a gardróbod következő szupersztárja lehet!

Zebracsíkos ing, Massimo Dutti 18 995 Ft

massimo

Nagyméretű bocimintás bőrtáska, Zara 22 995 Ft

tote bag

Steppelt vegán bőrkabát, Nanushka 204 130 Ft

nanushka

Kígyóbőr mintás bokacsizma, Reserved 14 995 Ft

bokacsizma

Kígyóbőr mintás miniruha, Mango 9995 Ft

miniruha

Zsiráffoltos barett sapka, Asos 14 font

beret

Kígyómintás nadrág, Les Reveries 286 euró

kígyómintás nadrág

Hosszú ujjú blúz, Reserved 6995 Ft

Reserved blúz

Hosszú nadrágszoknya, Zara 9995 Ft

nadrágszoknya

Kígyóbőr hatású kabát, ASOS 97 euró

ASOS kabát

Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is olvasd el:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: