Egy állatmenhelyen élő vidra lett az internet legújabb sztárja

Egy vancouveri állatmentő központ létrehozta saját profilját a világ legnépszerűbb live streaming platformján, a Twitch-en. A Marine Mammal Rescue csatornáján a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetjük, mivel töltik idejüket a vidrák.

Twitch az egyik legnépszerűbb streaming platform az interneten, naponta több mint 15 millió nézővel büszkélkedhet. A platform a múlt héten mutatta be a legújabb kategóriáját Pools, Hot Tubs, and Beaches (magyarul: Medencék, pezsgőfürdők és tengerpartok) címmel, amelyet gyakorlatilag a bikinis élő közvetítések számára hoztak létre. Azonban a fürdőruhás streamereknek váratlan vetélytársa akadt: egy vancouveri állatmentő központ vált a kategória egyik legnézettebb csatornájává. A Marine Mammal Rescue Centre élőben közvetíti a menhelyen élő vidrák mindennapjait, így a nézők láthatják, hogyan szórakoztatják magukat az állatok egy kis játékkal vagy úszkálással.

A kanadai Marine Mammal Rescue Centre beteg, sérült, elhagyott és árva tengeri emlősök megmentésével és ápolásával foglalkozik. Évente 150–180 állatot fogadnak be: általában fókákat, de delfinek és vidrák is élnek a menhelyen. Utóbbiak néhány napja egy saját Twitch csatornát is kaptak, ahol bármikor bepillanthatunk az állatkórházban élő négy vidra életébe. Az élő közvetítést – amely a Chill with Rescued Sea Viders címet viseliaz cikk írásának idején közel 2000 ember figyeli és azt láthatják, hogy két vidra békésen alszik miközben az orruk összeér. Az állatkórház felhívja a figyelmet, hogy érdemes naponta többször visszatérni, hiszen ha szerencsések vagyunk azt is megnézhetjük, ahogyan az állatok az új játékaikkal vagy egymással szórakoznak. A menhely tanácsát sokan megfogadták, ugyanis a stream a kategória legnézettebb videója lett.

Ha kíváncsi vagy a vidrákra, itt megnézheted, mivel töltik éppen az idejüket.

Forrás: Hypebae
Nyitókép: kyonntra/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is olvasd el:

Legnépszerűbb cikkek: