Igazi álommunka: luxushotelek szolgáltatásaihoz keresnek tesztelőt

Ha már ezerszer hallottad a szeretteidtől, hogy utazásból nem lehet meggazdagodni, akkor mutasd meg nekik ezt a lehetőséget. Íme, egy igazi álommunka, amely utazásért és luxusszállodák szolgáltatásainak teszteléséért fizet, méghozzá milliókat!

„Rajongsz az ételekért, az utazásért és az »élet finomabb dolgaiért?« Szenvedélyesen szeretsz utazni, igényes az ízlésed, és van szemed a részletekhez? Ha igen, akkor ezt a lehetőséget neked találtuk ki. Képzeld el, hogy beutazod a világot, a legfényűzőbb szállodákban szállsz meg, és kiváló ételeket fogyasztasz – mindezt úgy, hogy közben fizetést is kapsz.” Így kezdődik az az álláshirdetés, amire mi is felfigyeltünk a napokban. Talán nem túlzás az álommunka elnevezés, mert (mint a hirdetésből kiderül) gyakorlatilag semmi mást nem kell tenni, mint utazni, megadott luxushotelekben megszállni és ott értékelni a szolgáltatásokat, majd tartalmat gyártani arról, amit láttál, átéltél, kóstoltál. Ez még úgy is szuper lenne, hogy nem fizetnek érte, csupán mindent ingyen adnak a képekért, videókért, beszámolókért cserébe, de itt nem ez a helyzet: a munkáért fizetség is jár. Ráadásul nem is aprópénz! Ha tetszik a lehetőség, fussunk át még néhány részletet, aztán már csak rajtad áll, hogy jelentkezel-e.

Álommunka a javából: mit lehet még tudni a lehetőségről?

Az állást a Velloy nevű, prémium belépőkártyákkal foglalkozó cég hirdette meg, akik elmondásuk szerint páratlan hozzáférést szeretnének biztosítani a luxus vendéglátás világához. A Velloy Travel 2024-es elindításával keresünk valakit, aki a helyszínen fedezi fel partnerszállodáinkat, szerte a világon”írják honlapjukon.

Hogy pontosan miből állna a munka? Nos, ez egy elég rugalmas szerepkör, amelynek keretében havonta legalább négy szállodai tartózkodás véleményezése lenne a feladat. Egyrészt tesztelni kellene a szobaszerviz hatékonyságát, de ez nem minden. A különböző étkezések során felszolgált ételekről átfogó leírást és fotókat is elvárnak a győztes pályázótól, amelyeket a cég weboldalán, illetve az alkalmazásban is meg kellene osztania. Ezek mellett utazási tippeket is várnak tőle és azt is fel kell térképeznie, hogy az adott hotel milyen lehetőségeket nyújt a gluténmentes, vega vagy vegán étrendet követők számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VELLOY™ (@velloyclub) által megosztott bejegyzés

Álommunkáért álomfizetés vár

Tehát végeredményben utazni és enni kellene, illetve élvezni a luxust – ez azért nem hangzik rosszul, ugye? Ráadásul az a szerencsés, aki elnyeri a pozíciót, egy kísérőt is magával vihet, első osztályon utazhat az épp aktuális úti céljára, és az összes étel- illetve italfogyasztását (és a kísérőjéét is) megtérítik. Valamint némi költőpénz is jár, ami bőven fedezheti a szuvenírvásárlás költségeit.

A fizetés viszont nem aprópénz: éves szinten 50 ezer fontot, vagyis átszámítva 23 millió forintot ígér a cég.

Természetesen nem akarjuk azt az érzés kelteni benned, hogy ez a munka túl szép, hogy igaz legyen, de mi órák óta azon gondolkodunk, mi lehet a bibi. Állandóan rendelkezésre kell állni vagy különleges képességekkel kell rendelkezni? Az álláshirdetés szerint ez utóbbi biztosan nem igaz: betöltött 21 év, érvényes útlevél és kiváló angol nyelvtudás kell a jelentkezéshez. A többi pedig már a leendő munkaadón, na meg az ő hr-esein múlik.

Felkeltettük a kíváncsiságod vagy adnál egy esélyt, hogy a hobbid legyen a munkád? Akkor itt jelentkezhetsz erre az igazán különleges munkalehetőségre, a határidő május 9-e. 

Forrás: Timeout.com
Fotó: Westend61/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: