„Nem akartam megházasodni és gyereket sem szerettem volna”- George Clooney elárulta, másképp képzelte az életét

Az Oscar-díjas színész tervei 2013 nyarán fenekestől felfordultak, amikor bemutatták neki későbbi feleségét és gyermekei anyját, Amal Alamuddint.

Paulo Coelho egyszer azt írta, az egyetlen dolog, ami megváltoztatja az embert, az a szerelem”. De ha mindenkit nem is, George Clooney-t egészen biztosan kicserélte. A korábban örök agglegényként elhíresült sztár ugyanis az egyik legfrissebb interjújában elárulta, teljesen másképpen képzelte el a jövőjét, mielőtt megismerte Amal Alamuddint.

„Nézzétek, én nem akartam megházasodni és gyereket sem szerettem volna” – kezdett bele a vallomásába. „Aztán ez a rendkívüli emberi lény besétált az életembe és őrülten beleszerettem. Az első pillanattól fogva, ahogyan megismertem őt, tudtam, hogy minden más lesz.” A páros egyébként még 2013 júliusában, egy közös barátjuknak köszönhetően találkozott először, 2014 szeptemberében pedig már össze is házasodtak.

A színész még abba is beavatta beszélgetőpartnerét (és így természetesen az egész világot), hogyan merült fel a családalapítás lehetősége Amal és közte. Éppen sétálgattak a szabadban, amikor felesége azt mondta neki: „Elmondhatatlanul szerencsések vagyunk.” George egyetértett vele, mire párja azt felelte, ideje, hogy ezt a szerencsét megosszák másokkal. „Ez egy hihetetlenül érzelmes döntés volt számomra, mert valóban meg voltam győződve arról, hogy az apaságban nem lesz részem az életem során és el is fogadtam ezt.”

Az ikreik, Ella és Alexander 2017-ben születettek meg és George szerint éppen olyan lenyűgözőek, mint az édesanyjuk. „Egyértelműen a feleségem gyermekei” – nyilatkozta korábban. „Három éves korukra már folyékonyan beszéltek olaszul, jóval előrébb járnak a koruknál. Amal egy zseni, ők is azok. Ezért az én dolgom az, hogy elbutítsam őket egy kicsit. Nekem kell beléjük ültetnem a színészt. Szóval rémes dolgokat tanítok nekik.” Az Oscar-díjas sztár állítólag többek között arra vette rá az ikreket, hogy tegyenek Nutellát a pelenkájukba, majd az anyukájuk szeme láttára kezdjék el megenni onnan…

Forrás: Harper’s BAZAAR/TODAY
Nyitókép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: