Ami a szívemen, az a felsőmön: 10 feliratos póló, amivel üzenhetsz a világnak

Humor + némi girl power

Egy egyszerű pólóval nem nyúlhatunk mellé, hiszen nagyszerűen passzolnak a gardróbunk többi darabjával. Ha egyet csavarnál a stílusodon, válassz a szimpla felső helyett egy feliratos változatot és üzenj vele a világnak!

Aki az élet apró örömeit keresi, az mindig meg is találja. Öt perc plusz lustálkodástól, egy apró mosolytól, amit a törzshelyemen a reggeli kávé mellé kapok és a frissen mosott ruhák illatától még a nulláról is képes az életkedvem az egekbe szökni. Hasonló a helyzet egy kedves mondat, egy biztató szó vagy egy humoros elszólás esetén is, hiszen ezek az apró gesztusok sokkal szebbé varázsolják a szürke hétköznapokat is.

Hogyan jut minden napra egy kis inspiráló gondolat? A fehér pólók elkötelezett híveként én ezt egyszerűen megoldom és egy feliratos felsővel tuningolom fel az önbizalmamat. Arról nem is beszélve, hogy a pólómon viselt szellemes gondolat másoknak is szerezhet boldog pillanatokat, a gardróbom egyik kedvenc darabja például rendszeresen mosolyt csal a villamoson utazók arcára (ezzel együtt az enyémre is) és néha akkor is jót kacagok, amikor a lift tükrében megpillantom a See you later assholes feliratot.

Persze egy vászontáska, egy sapka vagy egy pulóver ugyanolyan jó szolgálatot tehet, ha egy vicces mondat tarkítja. Dobd fel az outfited egy inspiráló, egy kedves, egy humoros, egy girl power vagy egy elgondolkodtató üzenettel és figyeld meg, milyen reakciókat vált ki az emberekből! Hogy ne kelljen a keresgéléssel fáradoznod, összegyűjtöttem néhányat, amikkel szerintem hatalmas sikert arathatsz. Találsz köztük több magyar designer darabot is, de egy olyannal is készültem, aminek megvásárlásával egy jótékony kezdeményezést támogathatsz.

Kiváló dolgozó , Daige 11 900 Ft

feliratos póló

 

Even Cupid Loves Coffee , Bershka 2995 Ft

Bitch Better Have My Monet, Urban Outfitters 39 dollár

Stop Making Drama, MINDYOURSELF. 29 dollár

Karma póló, Anna Daubner 14 900 Ft

Spread hummus, not hate, SassySpud 25 font

Nobody Puts baby In A Corner, H&M 2995 Ft

Don’t Know, Don’t Care, Elise Chalmin 14 900 Ft

Úgysem hiszek a férfiaknak, Daige 12 900 Ft

No Hope For Our Kids, Dura Solutions 60 euró

A Dura Solution felsői 2 különböző mintával és 2 színben kapható uniszex darabok. A póló mintáját egy 5 éves kislány rajza alapján készítették, textilipari hulladékok és műanyag palackok felhasználásával, 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készült. Egyetlen darab megvásárlásával 100 négyzetméternyi esőerdőt mentesz meg a pusztulástól, hála a World Land Trust szervezet Buy An Acre nevű kezdeményezésének!

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: