A szolgálólány meséje című sorozat új évada sok meglepetést tartogat

Hamarosan folytatódik a széria!

A negyedik évad 2021-ben érkezik, 10 részes lesz és az egyik kedvenc szereplőnk Nick (Max Minghella) is visszatér. Ugye, nem csak mi örülünk ennek annyira?

Amint véget ér a karanténidőszak Hollywoodban, és újra biztonságosan elkezdődhetnek a forgatások, Elisabeth Moss az egyik legelfoglaltabb színésznő lesz, hiszen nemcsak A szolgalólány meséje negyedik évadának forgatását kell befejeznie, hanem egy új paranormális thrillerben, a Run Rabbit Run-ban is a főszereplőt alakítja majd. Moss még márciusban közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amelyben mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon és reméli, minél hamarabb biztonságos körülmények között folytathatják a sorozat forgatását:

De azóta a széria kapcsán újabb információk derültek ki: a Hollywood Reporter online portál arról számolt be, hogy a Margaret Atwood világhírű regényén alapuló sorozat új évadában a híresség ezúttal nemcsak színésznőként vesz majd részt, hanem a rendezői székben is helyet kap. Állítólag több részben (de a harmadikban biztosan) kipróbálhatja magát a kamera másik oldalán. Ráadásul a negyedik évad jóval komplikáltabb lesz, mint a korábbiak, ezért tovább tart a forgatás is. Ugyanis nemcsak Gilead patinás házaiban és annak környékén zajlanak majd az események, hanem több külsős forgatási helyszín is lesz. Sőt, egy a stábhoz közel álló forrás nemrég azt is elárulta a The Wrap magazinnak, hogy a sorozatot gyártó Hulu amint megkapja az áment a kezdéshez, a közönség számára egy pontos premierdátumot fog közölni. De mit tudunk eddig?

1. A 4. évad 10 részes lesz

Az előző évadok után a negyedikben 10 részben követhetjük végig a Gileadban és Kanadában folytatódó sztorit. A következő évadban az események kifejtésére koncentrálnak majd, így lehetőségünk nyílik jobban megérteni a cselekményt. Hogy hova fut ki, az még a showrunner, Bruce Miller számára sem világos. Az előző évad végén a Marthaknak sikerült kijuttatniuk 165 gyereket Gileadból, hogy velük mi lesz, hogyan reagál az állam erre még titok.

2. Nick visszatér (Éljen!)

Az egyik kedvenc karakterünk, Nick (tudjátok, June gilead-i szerelme, akitől babája született) természetesen újra feltűnik majd. A korábban sofőrt alakító Nick-kel nagyot fordult a világ, de hogy pontosan hogyan, arról nem tudtunk meg sokat. A sorozat készítői a 4. évadban igyekeznek kiküszöbölni ezt a csorbát, és többet megtudhatunk róla. Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a szériába. Tudom, hogy nagy változások következnek, hiszen az elmúlt évad sok izgalmas esemény katalizátora volt, mindannyian nagy lelkesedéssel várjuk, mit hoz nekünk a történet – mondta a Nick-et alakító Max Minghella.

3. A rossz fiúk és lányok megfizetnek

A 3. évad fináléjában Fred (Joseph Fiennes) elárulta Serenát (Yvonne Strahovski), és nagyon úgy tűnik, hogy kedvenc antihősünk most megkapja azt, ami neki jár. Sőt, Lydia néni is jó eséllyel pályázik valami szörnyű végre, de persze ez már csupán csak találgatás.

Warren Littlefield producer a Kanadában állomásozó menekültekről is mesélt, azt a baljóslatú kijelentést tette, hogy „attól, hogy éppen Kanadában ér egy-egy szereplőt a történet, nem biztos, hogy végül ott is marad. Nem beszélve arról, hogy bár több karakter is látszólag megtalálta a békét Kanadában, Gilead bennük él tovább. És ezzel a teherrel bizony meg kell küzdeni.”

Egy biztos, mi tűkön ülve várjuk a folytatást!

Forrás: hollywoodreporter.com
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: