Amikor a vásznon túl is megelevenedik a karakter: Zendaya egyszemélyes divatbemutatója

Érkezik a Challengers!

Április 26-án érkezik Zendaya legújabb filmje, a Challangers, ennek apropóján pedig a színésznő jobbnál-jobb tematikus szettekben bukkan fel a világ minden pontján.

Margot Robbie és stylistja, Andrew Mukamal igazi lavinát indítottak el a method dressing újraélesztésével – vagyis azzal, amikor a színésznő a Barbie film teljes sajtókörútja alatt és még azt követően is az ikonikus baba outfitjeibe öltözött. Sokáig azt is hittük, hogy ezt senki nem tudja majd überelni, de Robbie méltó kihívóra talált az immár kétszeres Oscar-díjas Emma Stone-ban, aki a Szegény párák kapcsán szinte az idei díjátadó szezon egésze alatt karakterben maradt. Majd jött a Dűne második része, aminek egyik főszereplőjeként Zendaya villantott számtalan lenyűgöző vagy esetenként sokkoló, a mozi világát megidéző lookot. Ebből már sejtettük, hogy ő és Law Roach stylist a Challangers promóját sem veszik majd félvállról. Megérzésünk pedig be is igazolódott, hiszen kedvencet nem is tudunk választani azok közül a lookok közül, melyekben Zendaya új moziját promózza. De azért persze megpróbáltuk, nézzük a mi ötös listánkat!

5. Egyszerűen nagyszerű

Listánk ötödik helyére egy igazán friss look került, melyben hétvégén fotózták Zendayat Milánóban. Mostanában nemcsak a method dressing megy nagyot, hanem a vintage is, és Zendaya ezt is tökéletesen magáévá tudta tenni. Korábban láthattuk már egy 1995-ös Mugler „robotjelmezben”, 1999-es Givenchy-ben vagy éppen 2002-es Versaceban. A színésznő most azonban nem egy látványos estélyibe bújt, hanem egy könnyed fehér ruhába, amit Ralph Lauren 1992-es őszi-téli ready-to-wear kollekcójából kölcsönzött. Ezt a letisztult, fehér dresszt látva pedig hiába nem teniszezünk, hirtelen szükségét érezzük, hogy nekünk is legyen egy teniszruhánk.

4. A kevesebb több!

Láttatok már tökéletes old money lookot? Nos, ha nem, akkor gyűjteményünkben Zendayanak köszönhetően most azt is tudjuk prezentálni. A színésznő ugyanis április 13-án Monacoban villantott egy túlzás nélkül minden részletében lenyűgöző Brunello Cucinelli szettet. A tört fehér maxiszoknya tökéletes harmóniában volt a színben ahhoz passzoló finomkötött, teniszgallérral ellátott pulóverrel, sőt még a pezsgőszínű szatén magassarkúval is. Azt gondoljuk, hogy erre méltán mondhatjuk, hogy ilyen az, amikor a kevesebb több.

3. A tökéletes kiegészítő

A Challangers római fotózására a film minden szereplője a Loewe divatház darabjaiban jelent meg, így természetesen Zendaya is így tett. Azonban miközben férfi kollégáinak meg kellett elégedniük a brand ready-to-wear ruháival, addig ő természetesen most is egy custom kreációt viselhetett. Egy ezüstösen csillogó, a teniszszoknyákat tökéletesen megidéző, rakott alsórészű minit húzott, melyhez még a sarkán egy méretes teniszlabdával díszített hófehér tűsarkú dukált.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Law Roach (@luxurylaw) által megosztott bejegyzés

2. Csillog és ragyog

Gyűjteményünk ezüstérmese az a kifejezetten Zendaya és Law Roach kérésére elkészített Loewe kreáció lett, melyet végül a sydney-i premieren láthattunk. Az eddigiekkel ellentétben ez nem egy all white darab volt, hanem ezúttal egy sokkal színesebb oldalát mutatta be a színésznő. Jonathan Anderson ugyanis egy csillogó halványzöld estélyibe bújtatta, melynek különlegessége nemcsak a mély dekoltázs és a magas sliccelés volt, hanem leginkább az, hogy ruháját egy teniszjátékos sziluettje, valamint egy teniszlabda is díszítette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

1. Részletek

Listánk élére semmi más nem kerülhetne, mint az a szintén egyedi tervezésű estélyi, melyet a New York-i bázisú Thom Browne álmodott meg számára. Zendaya itt is maradt az egész promót keretbe foglaló fehér színnél, azonban az ördög most is a részletekben rejtőzött. A magasan sliccelt szoknyarész ugyanis a teniszhálót tökéletesen megidéző berakásokat kapott, miközben a felsőrészt klasszikus gallérral tették lenyűgözővé. A csupa flitterrel borított ruha egészét pedig apró teniszütő hímzésekkel díszítették tovább. Mi persze nemcsak a szettet, hanem a színésznő csodás, fonott frizuráját és persze a mesésen csillogó Bulgari ékszereit is imádtuk a Challangers londoni premierjén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thom Browne (@thombrowne) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: Thom Browne Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: