Andie MacDowell ősz hajjal is gyönyörű – Így érkezett a lánya esküvőjére

A színésznő azon hírességek közé tartozik, akik bátran merik vállalni a korukat és a természetes megjelenést részesítik előnyben.

Andie MacDowell 65 évesen is csodásan néz ki, és esze ágában nincs elrejteni a korát. A színésznő legkisebb lánya, Margaret Qualley és Jack Antonoff esküvőjén jelent meg gyönyörű, trópusi mintás ruhában, amit egy kék, virágos övvel dobott fel. Ehhez pedig természetes, ősz haját leengedve viselte.

Jókedvűen idősödni

Andie MacDowell sosem próbálta meg fiatalítani magát. Nem fordult plasztikai sebészhez, kevés sminket használ, és törekszik a természetes megjelenésre, ami Hollywoodban ritkaságnak számít. Nem csoda, ha a színésznőt gyakran megkérdezik arról, hogy miként vélekedik az öregedésről.

„A férfiakat akkor tekintik igazán szexinek, amikor elkezdenek őszülni, ráncosodni” – mondta MacDowell a Cannes-i Filmfesztivál előtt egy interjúban, utalva arra, hogy a nők esetében nem ennyire pozitív a hozzáállás. „Szeretem az összes kifejezést, amit az idősebb férfiakra használunk. És szeretnék én is jókedvűen idősödni. Miért ne lehetne?”

 „Szeretek idősebb nő lenni”

A színésznő azt is elmondta, hogy csak az elmúlt néhány évben kezdte magát elég magabiztosnak érezni ahhoz, hogy felvállalja azt, ami sokáig inkább rossz megítéléssel bírt a nők számára, különösen Hollywoodban. „Van ez az időszak 40 és 60 között, amikor szerintem a nők küzdenek a karrierjükben, mert nem tudják, mit csináljanak. Egy bizonyos módon látták őket, de már úgy tekintenek rájuk, mint amilyenek most. Én is küzdöttem ezzel, és sokkal kényelmesebb számomra az, ahol most tartok. Szeretek idősebb nő lenni. Nagyon élvezem. És nem érzem magam kevésbé szexinek” – vallotta.

Összetettebb karakter

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZOOMER Magazine (@zoomermag) által megosztott bejegyzés

 „Nem kell többé úgy tennem, mintha fiatal lennék, mert nyilvánvalóan nem vagyok fiatal” – tette hozzá a színésznő. „És azt gondolom, hogy ez segíteni fog nekem, mert mélyebbre kell ásnom, és a karakterem is összetettebbé válik így. Küzdeni és harcolni kell az emberekkel ahhoz, hogy kialakuljon ez a karakter. Harcolnod kell azért, amiről tudod, hogy úgy van.

Hírességek a vendégseregben

MacDowell legkisebb lánya, a szintén színésznő Margaret Qualley a hétvégén mondta ki a boldogító igent. A menyasszony egyszerű, fehér ruhát és hozzá illő fehér lapostalpú cipőt viselt. A vőlegény, a zenész Jack Antonoff pedig klasszikus fekete öltönyt és nyakkendőt választott a nagy napra. Qualley anyja, apja és testvérei mellett számos híresség is együtt ünnepelt a párossal. A vendégseregben feltűnt Taylor Swift, Lana Del Rey, Channing Tatum, Zoë Kravitz és Cara Delevingne is.

Forrás: People
Nyitókép: Marc Piasecki / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: