Angelina Jolie és Brad Pitt lánya Shiloh fantasztikus táncot lejtett

Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya már nem is olyan kicsi, és táncolni is elég jól megtanult: egy friss videóban profi táncosokat megszégyenítően rázza. Ha csak egy videót nézel meg, hogy felpörgesd a hétfőt, legyen ez Shiloh Jolie-Pitt tánca!

Nem ritka, hogy valamelyik sztárcsemetéből modell vagy énekes lesz, filmszerepet kap, vagy bármi más módon próbálja bizonyítani, hogy neki is helye van a reflektorfényben. Hogy ezek csak próbálkozások, vagy valós tehetség van-e mögötte, arról sok esetben lehet vitatkozni. De szerintünk az biztos, hogy Angeline Jolie és Brad Pitt 16 éves lánya nagyon tehetséges bár Oscar-díjas szülők gyereke, ő mégsem a színészetet választotta, hanem a táncot.

Shiloh Jolie-Pitt tánca egy hétperces videó részeként került fel a netre, és gyorsan el is kezdett terjedni a közösségi média oldalakon. Mi pedig most nemcsak azért osztjuk meg veled, mert úgy gondoljuk, hogy a leányzó tényleg tehetséges, hanem mert ez a produkció a te hétfődet is felpörgetheti!

Shiloh Jolie-Pitt tánca lendületbe hoz

A 16 éves sztárcsemete társaival egyike voltak azon táncos trióknak, akik eltáncolták a Hamilton Evans koreográfus által betanított lépéseket Doja Cat Vegas című dalára. A fekete Beatles-pólót, kényelmes nadrágot és piros cipőt viselő Shiloh és csapata 2:32-től láthatók. A dalt pedig a mozikban hamarosan bemutatandó Elvis film soundtrackjén hallhatod majd.

Ha ennyi nem volt elég, és szeretnéd megnézni egy másik videóban is, hogyan táncol Shiloh, akkor mutatunk még egyet:

A jótékonyság is fontos

Azt nem tudjuk, hogy Shiloh végül profi táncos lesz-e, vagy más hivatást választ magának, de ezt még bőven van ideje eldönteni, hiszen még csak 16 éves. És mi biztosak vagyunk benne, hogy senki sem sürgeti. Sőt, híres mamája valószínűleg próbálja megmutatni neki, mennyire színes a világ, és mennyi mindent jó megtapasztalni, mielőtt hivatást választ magának.

Nemrég például magával vitte Shiloh-t Kambodzsába is, ahol a legidősebb fiáról elnevezett Maddox Jolie-Pitt Foundation nevű alapítvány tevékenykedik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Angelina Jolie (@angelinajolie) által megosztott bejegyzés

Angelina Jolie és Brad Pitt csemetéi szinte már felnőttek. A fent említett legidősebb gyerek, Maddox hamarosan nagykorú lesz 20 éves , Pax 18, Zahara 17, az ikrek, Knox és Vivienne pedig 13 évesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shiloh Jolie-Pitt (@shiloh_jp) által megosztott bejegyzés

Forrás: People.com

Fotó: Fotó: Getty Images, JC Olivera / Stringer

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: