Angelina Jolie 15 éves lányával együtt dolgozik egy új Broadway előadáson

Angelina Jolie számára nem ismeretlen, hogy bevonja a gyerekeit a munkába. Ezúttal 15 éves lánya lesz segítségére.

Az Oscar-díjas színésznő elhatározta, hogy S.E. Hinton regénye alapján színpadra viszi a Kívülállókat (The Outsiders). Angelina Jolie vezető producerként vesz részt a munkában, és 15 éves lánya, Vivienne lesz az asszisztense. A színésznő szerint Vivienne nagyon komolyan veszi a színházat, keményen dolgozik, és mindig igyekszik meglátni, hogy miben lehet leginkább édesanyja segítségére. 

Mit lehet még kihozni a történetből?

A Kívülállókat Francis Ford Coppola 1983-ban már megfilmesítette, néhány éve pedig sorozat is készült S.E. Hinton művéből.

Angelina Jolie ezúttal musicalként alkotja újra a történetet.

A színésznőt lánya inspirálta, aki elmondása szerint édesanyjára emlékezteti. „Viv anyámra emlékeztet. Nem törekszik rá, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra figyel, hogyan támogassa a többieket. Nagyon megfontolt és komolyan veszi a színházat. Keményen dolgozik azért, hogy legjobbat hozza ki a munkából” – mesélte a hatgyermekes édesanya.

Találkoztak a szerzővel

Az anya-lánya páros év elején a 75 éves S.E. Hintonnal is találkozott, aki még középiskolás korában írta a regényt. Egy színésznőhöz közel álló forrás szerint Angelina Jolie nagyon izgatott az új vállalkozás miatt. Úgy gondolja, hogy ez a musical minden korosztálynak, de különösen a fiataloknak szól. Biztos akar lenni benne, hogy a csapat mindvégig figyel a fiatalokra. Azt is fontosnak tartja, hogy az ő hangjuk vezető szerepet kapjon a produkció életre keltésében a Broadwayn.

A színház a legnagyobb szerelme

A Danya Taymor által rendezett The Outsiders musicalt Adam Rapp és Justin Levine írta. A zenét és a szöveget Jonathan Clay, Zach Chance és Justin Levine szerezte. Angelina Jolie egy múlt heti sajtóközleményben azt mondta, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért részese lehet a különleges produkciónak. A Lee Strasberg Intézetben tanultam, ahol rájöttem, hogy előadóművészként az első szerelmem a színház – mesélte a színésznő. „Eddig azonban nem találtam visszautat a színházhoz. Remélem, hogy ezúttal sikerül, miközben tanulhatok ettől a csodálatos csapattól, akikkel azóta dolgozom együtt, hogy a lányom elhozott a La Jolla Playhouse előadására.” – mondta, majd hozzátette, hogy rendkívül izgatottan várja, hogyan debütál majd a musical. Alig várom, hogy megosszam a világgal a The Outsiders új adaptációját.

Bevonja a gyerekeit a munkába

Angelina Jolie számára nem újdonság, hogy a gyerekeivel dolgozik. A színésznő rendezésében hamarosan megjelenő Without Blood című filmben fiai, a 22 éves Maddox és a 19 éves Pax is segítségére voltak. A fiúk a rendezőasszisztensként dolgoztak, és összekötőként szolgáltak a film rendezője és a film többi részlege között. Jól dolgozunk együtt. Egy forgatócsoport akkor működik a legjobban, ha olyanok mint egy nagy család. Ezért ez természetes volt – nyilatkozta tavaly augusztusban Jolie.

Forrás: People, Popsugar, The Hollywood Reporter

Nyitókép: Samir Hussein / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: