Angelina Jolie igazi rocksztár anyuka: 16 éves lányával együtt bulizott a hétvégén

Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt ismét bebizonyította, hogy ők Hollywood legjobb anya-lánya duója.

A 47 éves Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie imád a gyerekeivel lenni, gyakran láthatjuk őt és családját közös kirándulásokon. Jolie minden alkalmat megragad, hogy olyan programokat éljenek át együtt, amellyel még boldogabbá teheti gyermekeit. A hétvégén se tett másképp, amikor a hatgyermekes színésznőt Rómában kapták lencsevégre, ahol a Maneskin nevű olasz, glam rock együttes koncertjén bulizott 16 éves lányával, Shiloh-val.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maka Turkia (@world_celebs_style) által megosztott bejegyzés

Angelina Jolie: világsztár és példás családanya

A képeken csupa mosoly volt anya és lánya arca. Shilo úgy nézett ki, mint Angelina mini változata, szeme ragyogott a boldogságtól, miközben az anyukájára nézett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maka Turkia (@world_celebs_style) által megosztott bejegyzés

Angelina Jolieról köztudott, hogy szívén viseli az embek sorsát, a jótékonykodás elsődleges az életében természetesen csak a gyerekei után –,  ezért 2003-ban megalapította a Maddox Jolie-Pitt Alapítványt, amellyel gyakran végez jótékonysági munkát gyermekeivel. Februárban egy másik anya-lánya pillanatot osztott meg Shiloh-val, amikor közösen Kambodzsába utaztak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Angelina Jolie (@angelinajolie) által megosztott bejegyzés

A többi testvéréhez a 20 éves Maddox, a 17 éves Pax, a 16 éves Zahara és a 13 éves Vivienne és Knox hasonlóan Shiloh is a reflektorfényben éli élete nagy részét. A család gyakran elkíséri Angelina Joliet a vörös szőnyeges estélyekre. Angelina 2021-ben nyíltan beszélt arról, hogy gyermekeit a nyilvánosság elé viszi, és hogy mit tesz óvó anyaként, hogy segítsen nekik eligazodni ebben a világban.

Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Zahara Jolie-Pitt
Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt és Zahara Jolie-Pitt (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Angelina Jolie legújabb filmjét Rómában forgatják, feltehetőleg ezért voltak a Rómában. A hamarosan mozivászonra kerülő filmet, – amelynek Vér nélkül lesz a címe – a színésznő rendezi és a produceri feladatokat is ő látja.

Nyitókép: Neilson Barnard/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: