Angelina Jolie a lányával vonult fel a vörös szőnyegen

Az Oscar-díjas színésznő ritkán jelenik meg nyilvánosan a gyerekeivel, de egy, az inspiráló nőket ünneplő eseményre Zaharát is magával vitte. Az anya-lánya páros természetesen mindenkit lenyűgözött az estén.

Angelina Jolie a botrányokkal teli válása óta érthető módon elég zárkózott életet él, azonban, ha a szívéhez közel álló ügyről van szó, kérdés nélkül kiáll a nyilvánosság elé. Sokakkal ellentétben az Oscar-díjas színésznő még az Instagramra is kizárólag azért regisztrált, hogy felhívhassa a figyelmet arra, milyen félelemben élnek a lányok és a nők Afganisztánban. A sztár ugyanis köztudottan feministának vallja magát, és aktívan küzd a nemek közötti egyenjogúságért. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy éppen ő adott át egy nagyon fontos díjat a Variety magazin Power of Women (azaz a nők ereje) elnevezésű rendezvényen. Sőt, erre a fontos Beverly Hills-i eseményre kivételesen még az egyik örökbefogadott lányát, Zaharát is magával vitte.

Zahara Jolie-Pitt és Angelina Jolie
Zahara Jolie-Pitt és Angelina Jolie a vörös szőnyegen (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Az anya-lánya páros egyszerűen sugárzott a vörös szőnyegen és úgy tűnik, végre valóra válhatott a színésznő álma, miszerint szeretné, ha a családja felépülhetne és meggyógyulhatna a Brad Pittel való csúnya szakításából. Angelina egyébként Amanda Gormant köszöntötte a színpadon, vagyis azt a költőnőt, akit Joe Biden beiktatásán ismerhetett meg az egész világ, amikor elszavalta a „The Hill We Climb” című verset. „Nemcsak a legfiatalabb, hanem a legerősebb hang, amit abban a pillanatban kérhettünk” – méltatta Amandát.

Forrás: Harper’s BAZAAR
Nyitókép: Neilson Barnard/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: