Ez az angyalszám csodás üzenetet hordoz: ezért örülj, ha a 808-at látod

Az univerzum olykor jelekkel, máskor számokkal üzen, mint például az angyalszámok, amelyek között a 808-as igazán különleges: lássuk, miért örülhetsz nagyon, ha jártadban-keltedben szembe jön veled.

Ha kicsit is vonz a spiritualitás vagy néha elolvasol egy-egy cikket a témában, akkor szinte biztosan tudod már, hogy mi az az angyalszám. Ezek általában hármas vagy négyes sorozatokban előforduló számok, amelyek különleges üzenetet vagy valamiféle útmutatást hordoznak az univerzumtól, illetve az angyaloktól. Tehát, ha folyton szembe jön veled egy szám, kicsit többre is gondolhatsz, mint arra, hogy talán lottóznod kellene. Hiszen semmi sem véletlen: lehet, hogy odaátról üzennek neked valamit épp. A 808-as ráadásul nagyon különleges, hiszen két számjegy is megjelenik benne. A 8-as azt sugallja, hogy az angyalok büszkék rád, és arra is biztat, hogy legyél elégedett és adj hálát az elért eredményeidért, a 0 pedig az univerzum végtelen erejét és a saját életed korlátlan lehetőségeit jelzi.

Ezek fényében mit jelent a 808?

Kétféle jelentése is lehet. Egyrészt azt jelzi, hogy megcsináltad, jól csináltad, sikerült, ideje ünnepelni. Mert bár voltak az utadon kihívások, amelyekkel szembe kellett nézned, és az is lehet, hogy néha nem érezted a segítő szándékot, sem az angyalok erejét, de te képes voltál minden korláton felülemelkedni és akár új módszerek segítségével megvalósítani a célodat. A 808-as arra kér, állj meg egy pillanatra, vagy inkább ülj le, dőlj hátra és tudatosítsd magadban a sikert. Légy büszke magadra, mert az angyalok azok! Másrészt pedig arra hívja fel a figyelmed, hogy hamarosan beköszönt életedbe a bőség időszaka. Fogadd el, éld meg, hiszen nagyon megérdemled!

Ha a 808-as angyalszám jön veled szembe, a spiritualitással foglalkozók szerint mindenképp jutalmazd meg magad valamivel. Ez lehet egy kis dicséret, egy pihentető fürdő vagy az, hogy több időt szentelsz a hobbidnak. A lényeg, hogy olyasmit csinálj, amit jutalomnak élsz meg, hiszen megdolgoztál érte! 

Mit üzen ez az angyalszám a szerelemben?

Egyedülállóknak azt súgja: bánjatok úgy magatokkal, mint ahogyan szeretnétek, hogy veletek bánjanak. Elvégre először magatokkal kell jóban lenni ahhoz, hogy mások is közel akarjanak kerülni hozzátok. Ehhez pedig az kell, hogy fogadjátok el és szeressétek magatokat, és tanuljatok meg kedvesen, gyengéden beszélni magatokhoz.

Párkapcsolatban élőknek pedig azt mondja a 808-as angyalszám, hogy érdemes bízni az intuíciókban és úgy folytatni az utatokat, ahogyan az helyesnek érződik – beleértve azt is, hogy talán továbbléptek a kapcsolatban.

A 808-as tehát egy égi jel, hogy jó dolgok jönnek. És egyben arra is emlékeztet, hogy ne felejts el hálát adni mindazért a jóért, amit már megkaptál az univerzumtól. Mindazért, ami már most a tied. A hála kiemelten fontos tényező, sose feledkezz meg erről, mert hálás szívvel még könnyebb lesz bevonzani mindazt a jót, amelynek érkezését a 808 is jelzi. 

Forrás: Mindbodygreen.com
Fotó: Jovanmandic / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: