Anne Hathaway a második Emmy-díjára pályázik: hamarosan startol a Modern Love

8 igaz történet a szerelemről

John Carney sztárokkal zsúfolt antológiasorozata igazi csemegének ígérkezik, amiben rengeteg ismerős arccal találkozhatunk. Hamarosan a képernyőn is debütál a Modern Love!

A The New York Times 2004-ben indította el Modern Love című cikksorozatát, amiben azóta is az olvasók által beküldött, rövid, de annál izgalmasabb love story-kat olvashatunk. A hatalmas sikerre való tekintettel később egy hasonló podcast is elindult és idén ősszel a rajongók minden álma valóra válik – napvilágot lát a Modern Love filmes változata, ami elég ütősnek ígérkezik.

A nyolcrészes antológiasorozat központi témája természetesen az ezerarcú szerelem, így igazán megható történetek, sok-sok nevetés, örömkönnyek, rengeteg dráma és természetesen zokogás is várható. A rendező székében John Carney foglal helyet, aki már olyan remek filmekkel bizonyított, mint az Egyszer vagy a Szerelemre hangszerelve. Carney mellé egy nívós színészgárda is csatlakozik. A képernyőn Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, John Slattery és Andy Garcia is feltűnik egy-egy szerep erejéig. 

Az HBO, a Netflix és a Hulu után úgy tűnik, egy újabb vetélytárs is beszáll a streaming versenybe, hiszen a nagyszabású sorozat az Amazon Prime-on debütál október 18-án. Mi már tűkön ülve várjuk, milyen szerelmi történeteket ismerhetünk majd meg. Az előzetes mindenesetre ígéretesre sikerült, sokan már oda is ítélték Anne Hathaway-nek a második Emmy-díját.

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: