Anne Hathaway kedvenc szettjeivel ünnepelte Az ördög Pradát visel 16. évfordulóját

A divat szerelmeseinek alapfilmje, Az ördög Pradát visel – amelyben csak a ruhák büdzséje egymillió dollárra rúgott, így a filmtörténelem egyik legdrágább jelmezköltségű filmjeként tartják számon – 16 évvel később is trendi!

Az Oscar-díjas színésznő, Anne Hathaway néhány napja emlékezett meg Az ördög Pradát visel évfordulójáról. A kultfilmben olyan ruhákat vonultatott fel a stylist, amelyek a mai napig észbontóak és bárhol megállják a helyüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés

Helytálló mondandó

Anne személy szerint az egyik legkedvesebb hollywoodi színésznőm, aki kedves, kifinomult bájával meg tudott maradni érinthetetlennek egy olyan világban, ahol az ördögök bizony Pradát viselnek. Így 16 évvel visszatekintve a filmre, a vígjáték-dráma mondanivalója talán helytállóbb, mint valaha. A színésznő Instagram-posztjában egy aktuálipolitikai üzenetet is megfogalmazott, miközben a karrierjét és sok más női színész életútját meghatározó kultfilm előtt tisztelgett. Hiszen ne feledjük a David Frankel rendező által jegyzett film nemcsak Anne Hathaway, de Meryl Streep karrierjének legnagyobb bevételét hozó filmje volt akkoriban.

Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

Anne Hathaway megemlékezésében a filmbéli kedvenc ruháinak bemutatása mellett, kiemelt figyelmet szentelt Patricia Fieldnek, a legendás stylistnak, akinek neve már ismerősen csenghet a divat szerelmesei számára, a Szex és New Yorkban végzett munkája révén is. Field olyan divatházakat vonultatott fel Az ördög Pradát viselben, mint a Chanel, a Dolce and Gabbana, a Calvin Klein és a film névadójául szolgáló Prada. Field munkája tényleg zseniális, hiszen a 16 évvel ezelőtti kreációk ugyanúgy divatosak, frissek, ahogy akkoriban voltak. Bizonyítva azt, hogy a fast fashion ideje több indok miatt is lejáróban, a jól átgondolt styling és minőség még mindig a hosszabb távú döntés.

Forrás: HarpersBazaar
Nyitókép: Marc Piasecki/Getty Images

Ha tetszett cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: