Anne Hathaway megmutatta, hogyan alakul át ijesztő boszorkánnyá 

A színésznő legújabb filmjének kulisszatitkaiba avatta be a rajongókat.

A videómegosztók listáin már hetek óta sorban állnak a legrémisztőbb filmek premierjei, hiszen hamarosan itt a leghátborzongatóbb amerikai ünnep, a halloween. Idén az egyik legnagyobb filmes dobásként az 1983-as Roald Dahl regényből készült adaptációt, a Boszorkányokat emlegetik, ami néhány nap múlva angolul már nézhetővé válik az HBO jóvoltából, november 5-től pedig a hazai mozikban is viszontláthatjuk. A film előzetese néhány héttel ezelőtt szinte felrobbantotta az internetet: látványos kosztümökből, varázslatos és egyben rémisztő jelenetekből és persze Oscar-díjas sztárokból sem lesz hiány.

Stanley Tucci és Octavia Spencer mellett a főszerepet Anne Hathaway játssza majd, ő lesz a főboszorkány, aki emberi alakjában egy lehengerlően csinos nő, míg átváltozása után egy kopasz, hegyes fogú, félelmetes főgonosz, aki nem szereti a gyerekeket, ezért azon dolgozik, hogy eltörölje őket a föld színéről. Erről szól a történet is: egy kisfiú és a nagymamája megismerkedik néhány nagyon előkelő hölggyel, akikről később kiderül, hogy boszorkányok és sötét tervük van: egy szer segítségével a gyerekeket egerekké változtatják – többek között a már említett kisfiút is. A nagymama ezek után harcba kezd a természetfeletti teremtésekkel és megpróbálja megakadályozni, hogy átvegyék az uralmat a világ fölött. 

A közeledő premier alkalmából Anne Hathaway tegnap különleges videót posztolt: timelapse-en mutatta meg, hogyan készült boszorkányos maszkja a kulisszák mögött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Everyone: It’s magic! Me: #TheWitchesMovie

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

A néhány másodperces, gyorsított felvételen látható, hogy Anne-t egészen a mellkasáig kék majd zöld színű anyagokkal kenték be, amiket hajszárítóval fixáltak, majd egy gipszhez hasonlító keverék segítségével levették a végső lenyomatot a színésznő torzójáról, hogy aztán a főboszorkány szerepéhez elkészítsék a megfelelő arcot. Hát mi ez, ha nem varázslat? 

Legnépszerűbb cikkek: