Anne Hathaway új szintre emelte az Instagram legdivatosabb kihívását

Pár hete hódít a #QuarantinePillowChallenge, vagyis a #KaranténPárnaKihívás, de Hollywoodot csak most érte el az őrület.

Anne Hathaway nagyon komolyan vette a kihívást, rögtön három különböző kék-fehér színű párnával kezdett és még egy pillangószárnyat is hozzádobott a szetthez. De a szemfüleseknek feltűnhetett, hogy a színésznő a Neveletlen hercegnő első részének plakátját alkotta újra, hiszen visszaköszönt a fejhallgató, a menő napszemüveg, a feltűnő piros rúzs, sőt még Mia Thermopolis bakancsa is, csupán a korona hiányzott a teljes outfitből.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“A Queen is never late; everyone else is simply early.” 👑 #pillowchallenge

Anne Hathaway (@annehathaway) által megosztott bejegyzés,

Itt azonban még nem állt meg a Neveletlen hercegnős hasonlatokkal, a képe alá is egy ikonikus mondatot választott a filmből: „Egy királynő sosem késik, mindenki más jön túl korán” –a legendássá vált mondat Julie Andrews szájából hangzott el a filmben, aki Mia nagymamáját játszotta.

via GIPHY

Nem Anne volt az egyetlen hollywoodi sztár, aki jobb később, mint soha alapon csatlakozott a kihíváshoz. Halle Berry egy irtó dögös képpel szállt be a legdivatosabb karanténos címéért, ő egy fekete párnát választott, hozzá illő fekete kiegészítőkkel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You already KNOW you couldn’t keep me from the #PillowChallenge 😂

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Tracee Ellis Ross, Diana Ross lánya is csatlakozott a sztárokhoz, ő egy visszafogottabb mintájú párnát dobott magára, kiegészítőként pedig az otthoni növényeit hívta segítségül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Am I too late? #pillowchallenge

Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) által megosztott bejegyzés,

Tori Spelling, a legendás Beverly Hills 90210 sorozat sztárja egyenesen utcai ruhát varázsolt a párnájából.

A színésznő olyan okosan oldotta meg a kiegészítőket és a többi anyag rétegezését, hogy ha nem tudnánk, hogy a fehér rész nem egy ruha, hanem valójában egy párna, akkor fel sem tűnne.

Forrás: eonline.com
Nyitókép: Samir Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: