Anthony Hopkins 83 évesen újra filmet forgat

Az immár kétszeres Oscar-díjas sztár ismét Florian Zellerrel, vagyis Az apa című dráma rendezőjével dolgozik. A most készülő „The Son” filmben olyan színészek kaptak még szerepet, mint Hugh Jackman, Laura Dern és Vanessa Kirby.

Talán maga Anthony Hopkins lepődött meg a legjobban, amikor 2021 áprilisában az ő nevét olvasták fel a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díj kihirdetésekor. A színészóriás olyannyira nem számított az elismerésre, hogy el sem utazott a gálára, ráadásul át is aludta az eseményt. Bár Az apa című filmben nyújtott alakítását mindenki magasztalta, borítékolható volt, hogy a 2020-ban elhunyt Chadwick Bosemannek ítélik oda ezt a szobrot.

Ám úgy tűnik, a váratlan díj azért mégis nagy hatással volt rá, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a 83 éves sztár Az apa rendezőjének új filmjében is szerepet vállalt. Florian Zeller készülő alkotása a „The Son”, vagyis A fiú címet kapta, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy Anthony Hopkins ezúttal milyen karaktert kelt életre. Az Oscar-díjas színész mellett Hugh Jackman, Laura Dern, Zen McGrath és Vanessa Kirby is csatlakozott a stábhoz. A forgatás londoni szakasza már le is zárult, a munkálatokat pedig New Yorkban és Franciaországban folytatják majd.

„Egyszerűen képtelen lettem volna új filmet készíteni Anthony nélkül Az apával bejárt utunk után” – jelentette ki Florian Zeller. „Ő volt az első, aki elolvasta a ’The Son’ forgatókönyvét, mivel az egyik karaktert kifejezetten neki írtam. Az, hogy mellettünk áll ennek az új történetnek az elmesélésben is, megtiszteltetés és öröm számomra.” A sztori középpontjában egy olyan pár (Hugh Jackman és Vanessa Kirby alakítja őket) áll, akinek teljesen felfordul az élete, amikor felbukkan a férfi exfelesége (Laura Dern) a tinédzser fiukkal (Zen McGrath).

Forrás: New York Post
Nyitókép: Greg Doherty/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: