Apróságok, amik megkönnyítik a csomagolást

Mindenkinek ismerős az érzés, mikor egy hosszabb vagy rövidebb utazás előtt azzal a kihívással találja szembe magunát, hogy minden igyekezete ellenére is teljes káosz uralkodik a bőröndben, melyet még összezárni is igazi kihívás lesz.

Persze, lehet „okosan” csomagolni és ha csak a legszükségesebb dolgokkal töltjük meg utazótáskáinkat, nem is lesz ilyen problémánk, viszont nőből vagyunk, így sosem tudhatjuk, hogy mi mindenre lehet szükségünk a nyaralás alatt. Az pedig, ha még pár ékszert, napszemüveget, vagy a kelleténél több pipere holmit pakolunk be, már megnehezíti a dolgunk. Nem beszélve arról, hogy azt sem ártana tudni, hogy mit hová tettünk, és hol keressük a pólóinkat vagy éppen a fehérneműket a bőröndben lassan eluralkodó őskáoszban. Így annak érdekében, hogy többé ne legyen fájjon a fejünk amiatt, ha még pár dolgot magunkkal vinnénk, körülnéztünk, hogy mivel könnyíthetjük meg a dolgunkat. És azt kell mondanunk, zseniális utazási kiegészítőket találtunk. Mutatjuk is, miket!

Rend a lelke mindennek

Ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudjuk elcsomagolni a ruháinkat, nem árt ha ügyelünk arra, hogy rendszer legyen közöttük. Erre pedig tökéletesen alkalmasak azok a rendszerezők, melyeket bőröndjeink méretéhez igazítva választhatunk ki. Egy külön „táska” a pólóknak, egy a ruháknak, egy a nadrágoknak, na és persze a szennyes holmiknak. Így még akkor sem lesz para a pakolás, ha esetleg egy nyaralás alkalmával több helyszínre látogatunk el és több hotelben szállunk meg.

Bőrönd rendszerező, makeup.hu 4925 Forint

Persze tudjuk, hogy a fehérneműink bepakolása sem mindig egyszerű feladat, viszont az interneten már mindenre találunk megoldást, így persze arra is, hogyan csomagoljuk el zoknijainkat, alsóinkat és persze a pakolás alatt sokszor gondot okozó melltartóinkat. Ennek a kis táskának pélául három rekesze is van. Az alsóban helyet kaphatnak a zoknik, felül külön kis zsebek vannak a bugyiknak, míg középen mindenféle hajtogatás és gyömöszölés nélkül tudjuk elhelyezni a melltartóinkat.

Fehérnemű rendszerező, SHEIN 1671 Forint

Részletkérdés ugyan, hiszen egy otthon talált szatyorba is beletehetjük a cipőinket, viszont ezekkel a tényleg filléres tárolókkal azért sokkal ízlésesebb kedvenc lábbelijeink utaztatása. Ami pedig külön jó bennük, hogy egy kis áttetsző betéttel is rendelkeznek, melynek köszönhetően minden egyes zsák kinyitása nélkül is tudjuk, hogy melyikben mi rejtőzik.

5 darabos cipőtároló, SHEIN 880 Forint

Minden, amire szükség lehet

Sokszor okoz nehézséget a sminkünkhöz és a bőápolási rutinunkhoz szükséges kellékek bepakolása is. Gyakran ezt több, kisebb méretű neszeszerrel oldjuk meg, azonban még ilyenkor is sokszor kellemetlen meglepetések érnek minket. Ilyen például ha ecseteink összemaszatolják a termékeinket vagy ha ez-az véletlenül kiömlik a táskánkban. Éppen ezért érdemes inkább beszereznünk egy nagyobb méretű és vízhatlan utazó neszeszert, melynek több rekesze is van. Így elkülöníthetjük egymástól a sminktermékeket, a krémjeinket és ecseteinket is.

Utazó neszeszer, SHEIN 3612 Forint

Maga az utazás alatt általában nem ékszerezzük fel magunkat, viszont a nyaraláson készült képeken már jó lenne, ha kedvenc fülbevalóink, nyakláncaink vagy gyűrűink tennék teljessé az összképet. Ezeknek elpakolása sem egyszerű, hiszen ha kis zsákokba tesszük őket a nyakláncok öosszegubancolódnak, míg a fülbevalók egyik párjának általában lába kél. Ezért van tehát szükségünk egy apró – vagy nagyobbacska – ékszertartó dobozra is.

Ékszertartó doboz, loxora.hu 4490 Forint

Ahogy ékszereinket, úgy napszemüvegeinket sem egyszerű biztonságosan elhelyezni a bőröndben, ha pedig mindet az eredeti tokjában szeretnénk magunkkal vinni, ismét elkezdhetünk legózni. Azonban már egyre több helyen találunk nekik olyan tartókat, melyekbe egyszerre többet is sérülés nélkül tudunk tárolni.

3 darabos napszemüveg tok, SHEIN 1916 Forint

Nyitókép: Twenty47studio/ Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: