Mosolyt csal az arcodra a vásárlás? Most megéri! (x)

Mondd: csííííz!

Hétfőn kipróbáltam az Árkádban a Mosoly Masinát. Mikor előtte álltam, arra gondoltam, hogy ez mennyire jó ötlet. Sokat járok ide vásárolni, és mindig kíváncsian várom, hogy milyen új programmal, akcióval rukkol elő a bevásárlóközpont.

Észre sem vettem, de ahogy ezen merengtem, akkora mosoly rajzolódott ki az arcomon, hogy egy jó magas kedvezményt érő kupont adott ki a gép.

Vidáman sétáltam a megjelölt üzlet felé, készen arra, hogy egy szuper szerzeményre cseréljem a frissen kapott kedvezménykuponom, és közben felrémlett bennem az, amikor először jártam az ÁRKÁD-ban.

Elsőként édesanyámmal, tinédzserként léptem át az ÁRKÁD Budapest Bevásárlóközpont „küszöbét”. Vidéken éltünk, és az egyik hétvégén feljöttünk, hogy ebben a hatalmas áruházban vásároljunk, hiszen otthon nem volt ilyen bő a választék. Meg is találtuk a tökéletes darabokat, köztük egy szuper, laza utcai cipőt.

Amikor a következő hétfőn suliba mentem, mindenki csodálta ezt a sportcipőt, és azt kérdezgették, hogy honnan van. Elmeséltem nekik, hogy Pestről, egy tök jó bevásárlóközpontból, és ami a legjobb, hogy anyukám segített a vásárlásban. A mai napig vele szeretek a legjobban vásárolni.

Egyedül vagy közösen?

A velem egyidőseknek már kezdett ciki lenni az anyukájukkal vásárolni, de én imádtam. Bizonyos időközönként feljártunk a fővárosba, főként az ÁRKÁD-ba vásárolgatni. Lett onnan kabátom, fürdőruhám, nyári ruhám, és nagyon meleg, kötött sálam is. Ha tehettem mindig anyával jöttem, nekem így volt teljes a shopping.

Amikor az egyetem miatt felköltöztem Pestre, pont az ÁRKÁD közelében találtam albérletet. Minden nap elhaladtam mellette, és ilyenkor eszembe jutottak a szép emlékek, a közös vásárlások édesanyámmal. Szeretem ezeket a rituálékat.

Az ÁRKÁD bevásárlóközpontban most megéri mosolyogni

Együtt mindig jó élmény volt

Egyik alkalommal egy szandált kerestünk, és olyan szuper volt a csillagállás, hogy egy rendkívül kedves és készséges eladóba futottunk bele az ÁRKÁD egyik cipőboltjában. A 38-as lábamra nehéz cipőt találni, hiszen ez a legnépszerűbb méret, így kész csoda – hacsak nem fogom ki az árukirakodás pillanatát –, ha van belőle pont jó fazonú és színű darab.

Ebben az esetben a szín nem tetszett. Barna szandálom már volt, most valami világosat kerestem. Az eladó ezt észrevette, és nagy örömömre elárulta, hogy fehér színben is kapható ez a fazon, úgyhogy ki is hozta nekem a raktárból, hátha az jó lesz.

Nos, a vásárlás menete nagy általánosságban így szokott kinézni:

  • nem jó a szín/fazon/méret, ezért keresel egy eladót
  • nagy nehezen belefutsz egybe, és megkérdezed, van-e esetleg raktáron a keresett darab
  • a válasz: „Csak annyi áru van, amennyit a polcokon lát.”
Minél szélesebb a mosolyod, annál nagyobb a nyeremény!

Ezután maximum megteszi, hogy a netes adatbázisban megnézi, hogy melyik üzletben van készleten a vágyott termék. De általában ennek az a vége, hogy kedvetlenül battyogsz haza. Velem legalábbis így szokott történni.

Ebben az esetben viszont annyira meglepődtem, hogy meg se tudtam köszönni a kedvességét, már ott volt a lábamon A szandál. A nagy Ő szandál formájában. Egyszerűen imádtam – és imádom a mai napig is, hiszen még mindig hordom. Tiszta Hamupipőke-pillanat!

Ezt a sztorit azóta emlegetjük anyával, és akárhányszor cipővásárlás előtt állok, mindig ebbe az üzletbe megyek elsőként. Olyan nagy mosoly ült az arcunkon, amikor elhagytuk aznap az üzletet, hogy ha akkor ott lett volna a Mosoly Masina, tuti, hogy a legnagyobb kedvezményt kaptuk volna a csízünkre.

Ha te is szeretnél egy maradandó élményt, akkor vásárlásra fel! A Mosoly Masina január 27-ig vár az ÁRKÁD Budapest Bevásárlóközpont -1. szintjén,(mélyföldszint) az ételudvar közelében!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: