Arnold Schwarzenegger lányának cuki fotójától neked is elolvad a szíved

Arnold Schwarzenegger lánya most először mutatott olyan képet az Instagramon, ahol híres papája a kisebbik unokáját tartja a karjában. Katherine közel 57 ezer szivecskét kapott erre a posztra, ami neked is megmelengetheti a szíved.

Arnold Schwarzenegger lánya, Katherine és férje, Chris Pratt nem tartoznak azon hírességek közé, akik gyerekeik minden rezdülését megosztják a világgal a közösségi média oldalaikon. Sőt, sokaknak éppen ezáltal lettek még szimpatikusabbak, hogy ha néha-néha megmutatják két kislányukat, az arcuk akkor sem látható a felvételeken. Ezzel legutóbb sem tettek kivételt, amikor Katherine hálás szavakkal és jó pár fotóval emlékezett a Hálaadás hétvégéjén szerzett szép emlékekre és boldog pillanatokra, az egyik fotójától viszont még így is elolvad a szívünk.

A (sorrendben harmadik) képen Katherine és Chris kisebbik lánya, a féléves Eloise látható, méghozzá híres nagypapája, Arnold Schwarzenegger karjában. A fotó, bár egyikük sem néz a kamerába, számunkra megmutatja azt a bensőséges kapcsolatot és mély szeretetet, ami csak a nagyszülők és unokáik közt létezhet. Ne ragozzuk? Rendben, akkor csak annyit mondunk, hogy a kép olyan édes, hogy ettől nálad is magasabbra ugrik majd a cukiságmérő.

A felvételeken Eloise nővére, a kétéves Lyla is feltűnik, pontosabban a szettje: a kislány barna ruhát visel fehér harisnyával, és a szetthez illő cipővel.

Arnold Schwarzenegger imád nagypapa lenni

És bár Chris és Katherine is igyekszik távol tartani gyerekeiket a közösségi média oldalaktól, azért beszélnek a kicsikről, és ez a családnak sem tilos. Arnold Schwarzenegger pedig él is a lehetőséggel: szívesen mesél unokáiról, és imád nagypapa lenni. Azt mondja, a legkönnyebb dolog a világon, hiszen a lányáék meglátogatják őket az unokákkal, és neki nincs más dolga, mint játszani velük, majd nagyjából két óra múlva elbúcsúznak.

A Terminátor sztárja a vejével is meg van elégedve, akinek a lánya 2019-ben mondta ki a boldogító igent. „Fantasztikus fickó” – mondta Jimmy Kimmelnek az elmondása szerint „nagyszerű vejéről”.

Arnold Schwarzenegger lányának életébe az anyaság hozott fontos változást

Katherine korábban a Sunday Paperben megjelent cikkében azt írta, hogy édesanyja, Maria Shriver tökéletes, játékos és szórakoztató” nagymamája Lyla-nak és Eloise-nak. Illetve a kettejük kapcsolata is átalakult az új szerepekkel.

„Az anyaság lehetővé tette, hogy a saját édesanyámmal való kapcsolatom egy része újból kivirágozzon  áradozott. Életem egyik legnagyobb öröme volt nézni, ahogy az anyám nagymamaszerepbe lépett.”

Forrás: PageSix.com
Nyitókép: Lily Lawrence / Stringer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: