Ashley Graham legutóbbi fotóján is ragyog

A plus size modell fantasztikusan éli meg a várandósság minden pillanatát. A közösségi oldalán közzétett képein egyszerűen ragyog, ráadásul a napokban egy nem mindennapi babaváró bulit is rendezett!

A harmincegy éves amerikai modell felbukkanása önmagában változtatta meg nemcsak a mi, hanem a divatvilág hozzáállását az ideális női testképhez. Ő a hangja azoknak a nőknek, akik nem férnek bele a 36-os ruhákba vagy narancsbőrös a combjuk. És mostantól a gyönyörű plus size modell a hangja azoknak a kismamáknak is, akik  boldogan és önfeledten élik meg a várandósság minden egyes pillanatát. Tegnap ugyanis közzétett egy végtelenül kedves és imádnivaló fotót, amelyen bugyiban és melltartóban, a hatalmas pocakjával pózol. „Ezen a héten akkora a kisfiú, mint egy kókuszdió” – írta a képhez.

Ashley-nek nem ez az első ilyen posztja, október elején feltöltött magáról egy meztelen videót,  amely mellé a következőt írta: „Egyre nagyobb és nagyobb vagyok, és próbálom lelkesen elfogadni a testem minden nap. Annyira hálás vagyok azért, hogy egy ilyen támogató közösség tagja vagyok.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Getting bigger and bigger and trying to embrace my new body everyday. It’s a journey and I’m so thankful to have such a supportive community??????

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ezek után már meg sem lepődtünk azon, hogy a napokban milyen extrém babaváró bulit tartott a kisfiának, aki bármelyik pillanatban megszülethet. A vendégek ingyen manikűrt kaptak, sőt a merészebbek még tetoválást készíttethettek vagy beújíthattak egy piercinggel is.

Persze a cseppet sem megszokott körülmények között zajló bulin a hagyományos kiegészítők sem hiányoztak: lufikból és cupcake-ekből is volt bőven. „Köszönöm mindenkinek. Nagyobb buli volt, mint az esküvőnk. Olyan, mint a karácsony”– mondta Ashley az eseményen.

Nyitókép: James Devaney/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: