Ashley Graham megmutatta gömbölyödő pocakját, így biztat minket az önelfogadásra

Ashley Graham július közepén jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A gömbölyödő pocakját legújabb TikTok-videójában is megmutatta, amelyben egy testpozitív üzenetet címzett követőinek.

Ashley Grahamet, a világ egyik legkeresettebb plus size modelljét nem véletlenül tartják a testpozitív mozgalom vezéralakjának. A 33 éves modell többször felszólalt a nőkkel szembeni irreális elvárásokkal kapcsolatban, és minden lehetőséget megragad, hogy a közösségimédia-oldalain önmaguk, illetve mások elfogadására ösztönözze az embereket. Májusban a self-love kihívása futótűzként terjedt az interneten, a strandszezon kezdete előtt pedig arra emlékeztette követőit, hogy senkinek sem kell takargatnia a testét. Graham ezúttal egy TikTok-videóban szólítja meg rajongóit, amely – annak ellenére, hogy nagyon humoros – fontos üzenetet hordoz.

„És a mai megerősítés…” – írta a videó alatt, amelyben egy fekete fehérneműben mutatja meg testét. Miközben különböző pózokat vesz fel, vagy éppen vicces táncot jár, folyamatosan ez a mondat ismétlődik: „Jól nézel ki. Ne változz meg!” Az egyik rövid „jelenetben” a magasított derekú bugyiját is lehajtja, hogy jól láthatóvá váljon a szépen növő pocakja. A posztot már több mint 2,3 milliószor tekintették meg, és a modell ismét rengeteg hálás hozzászólást kapott. Végre! Semmi filter vagy szerkesztés, hanem egy valódi test. Köszönöm, hogy mindig emlékeztetsz, hogy az utálat helyett meg kell becsülnöm a testemet” – írta az egyik felhasználó. Egy másik kommentelő pedig csak ennyit üzent Grahamnek: „Ashley, te vagy a legcsodásabb. Kérlek, sose változz meg.”

@theashleygrahamand today’s affirmation is…♬ you look good – a hot girl

Ashley Graham februárban a WSJ magazinnak bevallotta, örömmel vállal vezető szerepet a body positivity mozgalomban, de elszomorítja, hogy erre egyáltalán szükség van. Azt akarom, hogy az emberek tudják, hogy vannak olyan nők, akiknek narancsbőrük, nagy fenekük és striáik vannak.” – mondta Graham. „Utálom, hogy folyamatosan a testemről kell beszélnem, mert nem ismerek egyetlen férfit sem, akinek ugyanezt kellene tennie. De az, hogy az én fiatal koromban senki sem volt, aki ilyen nyíltan beszélt volna a testéről arra ösztönöz, hogy továbbra is felszólaljak a témában.”

Forrás: People
Nyitókép: @ashleygraham/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: