Az álmaidból kiderül, hogy bajban van-e a párkapcsolatod

Gondoltad volna, hogy az álmodban felbukkanó kutya, vagy macska igazából a párodat szimbolizálja?

Ha bizonytalan vagy a párkapcsolatodban, előfordulhat, hogy nagyító alá veszed a másik viselkedését, és egy idő után mindenben a gyanúra okot adó jeleket keresed. Pedig lehet, hogy nem is ezekben találod meg a választ arra a kérdésedre, hogy gond van-e kettőtök között: sokkal inkább a saját álmaidban. A szakértő, Lauri Quinn Loewenberg szerint ha a következő 4 szimbólum felvillan az álmaidban, akkor lehetséges, hogy bajban van a kapcsolatotok!

Kutya

A kutya gyakran azt a kapcsolatot szimbolizálja az életedben, ahol hűségre, partnerségre és barátságra lenne szükséged. Ezek ugyanis azok a tulajdonságok, amiket általában egy négylábúhoz társít az ember. Tehát ha megjelenik az álmaidban, a viselkedése és a természete arra reflektál, mi is igazából a helyzet a pároddal. Például egy beteg, sérült, vagy haldokló kutya azt jelenti, hogy a kapcsolatod nincs rendben, és oda kell rá figyelned. A dühös, fenyegető, támadó állat viszont arra utalhat, hogy nem az a megfelelő személy számodra, aki épp melletted van. Viszont a barátságos, boldog kutyus egy biztonságos, megbízható és egészséges párkapcsolat jele.

Hajó

A vízben elmerülő hajó a szerelmetek süllyedésre utal: valószínűleg túl sok negativitás és drámázás vesz körül. Ha a hajó sodródik, akkor valószínűleg nem építitek egymást és a kapcsolatotokat, inkább csak egy helyben toporogtok. Egy csatahajó viszont annak a jele, hogy túl sokat vitáztok, és rengeteg a konfliktus kettőtök között. Tehát a hajó típusa, állapota és haladása kifejezi a párkapcsolatod jelenlegi állapotát – na, meg az esélyeiteket is.

Macska

Az álomban megjelenő cica gyakran a kapcsolat, azaz főként a nők szexuális energiáit szimbolizálja, és segíthet rávezetni arra, milyennek tartod a szexuális életeteket. Tehát, ha a macska az álmodban beteg, sérült, vagy haldoklik, akkor igaz ez az intimitásra is kettőtök között, míg egy mérges, vagy támadó állat figyelmeztető jel: előfordulhat, hogy haragszol a párodra valami miatt.

Vezetés

Ha álmodban kocsiban ültetek a pasiddal, próbálj visszaemlékezni, ki vezette az autót. Ez ugyanis elárulja, ki az irányító fél a kapcsolatban. A sofőr viselkedéséből pedig kiderül, hogyan kezeli a jelenlegi konfliktusokat a domináns fél. Ha például őrült módjára vezet, akkor a kapcsolatban át kell tőle venni az irányítást, és vissza kell fogni őt. Nem működnek a fékek? Itt az ideje annak, hogy véget vess valaminek: például egy visszatérő viselkedési mintának a kapcsolatban. Ha nem indul el az autó, vagy leragad, akkor nagy valószínűleg megrekedtetek, és érdemes leülnötök beszélgetni. Ha a jármű eltűnt, vagy ellopták, valamelyik fél kevésbé motivált a kapcsolatban. Karambolozó autóról álmodsz? Sajnos akkor a kapcsolatotok is a vesztébe hajt éppen.

Nyitó kép: Science Photo Library/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: