Az angol királyi család legkisebb tagjai is üzentek az egészségügyi dolgozóknak

A kis György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg irtó édes videóban köszönték meg az egyészségügyi dolgozók munkáját.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei is csatlakoztak a közösségi média #ClapForOurCarers, vagyis #TapsoljAzEgészségügyiDolgozókért kihíváshoz. Az édes videóban Lajos herceg áll két idősebb testvére között és mindhárman nagyon lelkesen tapsolnak:


„Minden orvosnak, nővérnek, gondozónak, háziorvosnak, gyógyszerésznek, önkéntesnek és a többi egészségügyi dolgozónak, akik fáradhatatlanul segítenek a COVID-19-ben értintetteknek: Köszönjük!” – írták a videó alá.

Azonban nem ők voltak az egyetlenek, akik részt vettek ebben a kihívásban, Meghan és Harry herceg egyenesen Kanadából posztolt egy Instagram sztorit, melyben ők is köszönetet mondanak az angol orvosoknak a tengerentúlról.

meghan és harry_koronavírus
Fotó: @sussexroyal/Instagram

A királyi család hivatalos Twitter oldala egy videót osztott meg, melyben éjszaka látható a windsori kastély, ahová a napokban költözött Erzsébet királynő férjéhez, Fülöp herceghez. A videóban ünneplés és tapsolás hallatszik, mely mind az egészségügyi dolgozóknak szól.

Károly herceg – aki két nappal ezelőtt jelentette be, hogy elkapta a koronavírust – is csatlakozott a mozgalomhoz feleségével, Kamillával együtt, akik jelenleg Skóciában tartózkodnak a Balmoral kastélyban, egymástól teljesen elszigetelve.

clarence house_károly és kamilla
Fotó: @clarencehouse/Instagram

Forrás: people.com
Nyitókép: Karwai Tang/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: