Az egész világ Jennifer Anistonról és Brad Pittről beszél: jöjjenek a kedvenc mémjeink!

Néhány backstage-fotó felrobbantotta az internetet, most pedig mindenki arról beszél, hogy vajon tényleg csak barátok, vagy újra egy párt alkot Jennifer Aniston és Brad Pitt? Amíg kiderül, mi ezekkel a vicces mémekkel ütjük el az időt...

Eseménydúsan telt az idei SAG Awards, a filmes díjátadó után most szinte mindenki Brad Pittről és Jennifer Anistonról beszél. Bár mindketten díjra váltották a jelölésüket – Brad Pitt a Volt egyszer egy … Hollywood című filmben nyújtott alakításáért vihette haza a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, míg Jennifer Aniston a The Morning Show című sorozatért kapta a kitüntetést – mégsem ez érdekli a netezőket. A legtöbben inkább arra kíváncsiak, hogy vajon a két szingli sztár újra egy párt alkot, vagy csak baráti a viszonyuk? Brad és Jen hiába tagadnak mindent, a rajongók eddig is gyanakodtak, például azért, mert Jennifer Aniston meghívta volt férjét az ötvenedik szülinapjára, és az egyik karácsonyi bulijába is. Most a díjátadón pedig egymásért szorítottak, majd a backstage-ben készült róluk néhány fotó. Az egyik képen – ami a legtöbb mém alapja lett – Brad Pitt megfogja Jennifer Aniston kezét, és magához húzza.

Jennifer Aniston és Brad Pitt
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Ebből a legtöbb rajongó arra következtet, hogy az Oscar-gálára már kéz a kézben érkeznek, de erre szerintünk még mindig kicsi az esély, hiszen mind a ketten rendszeresen azt nyilatkozzák, hogy a kapcsolatuk pusztán baráti. Ennek ellenére sikerült róluk igazán vicces mémeket készíteni. Mutatjuk a kedvenceinket:

  1. Rémisztő lett volna, ha a Demónát alakító Angelina Jolie – Brad Pitt exfelesége – egyszer csak besétál a képbe…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Saint Hoax (@sainthoax) által megosztott bejegyzés,

2.     De nem biztos, hogy Angelina most így mosolyog… Egyesek szerint inkább így reagálhat: „Média: Nézzétek, Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt!” Angelina Jolie:

3.     Sokaknak pedig rögtön Ross jutott eszébe, aki Jen Jóbarátokos karakterének, Rachelnek volt a nagy szerelme. „Én, ahogy nézegetem Brad Pittről és Jennifer Anistonról a SAG Gálás fotókat…” Ross: „Jól vagyok…” 

4.     Ezt üzenhetik a rajongók Brad Pittnek: „Vidd haza! Vidd őt haza, értünk!”

5.     Emlékszel, amikor Brad Pitt cameózott a Jóbarátokban? Erről is előkerült most egy kép.

 

6.     „A neved Jennifer Aniston… Arany hajad van, csillog a szemed és igazán szenvedélyesen játszol. Az exed pedig… nos én vagyok, Brad Pitt.  Egy seggfej vagyok, de ez rendben van, mert ezt te már úgyis tudod. Helyre tudom hozni, helyre tudjuk hozni Jen. Mindent megteszek érted”

7.     „Nem akartam közétek állni. Csak köszönni akartam…”

Nyitókép: Emma McIntyre /Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: