Az Egri Bor Busszal bejárhatod a legjobb egri pincészeteket! (X)

Ha szeretnél egy üdítő hétvégét tölteni Egerben, és közben felfedeznéd a világhírű helyi borokat, akkor nincs más dolgod, mint felpattanni a helyben közlekedő Egri Bor Buszra!

Igazi borbarát vagy? Akkor van egy remek hírünk! Mostantól minden szombaton másfél óránként buszjárat indul Egerben, délelőttől egészen estig. A járat körjáratként működik, egy nap alatt akár több egri pincészetet is meglátogathatsz, és élvezheted a legjobb italokat a nyári melegben. A változatos helyszíneket nemcsak a bor miatt érdemes felkeresni, a belváros, a Szépasszony-völgy, Egerszalók, a Kőlyuk pincesor vagy a Bolyki-völgy mind-mind bőven tartogat látnivalót.

Fotó: Busák Attila

Az aznapra szóló jegyet a buszon tudod megvenni, a jegyekhez pedig 8 kupon is jár. Egy kupont egy pincészetnél válthatsz be úgy, hogy azért egy borsort kóstolhatsz kedvezménnyel, vagy önállóan palackos borvásárlásra használhatod. A körjáratra az adott napon a menetrend szerint Egerben, a megállókban lehet fel- és leszállni. A busz menetiránya hetente változik, így van A hét és B hét. Kérjük, az útiterved kialakításakor ellenőrizd, hogy melyik héten utaznál vele.

Mikor jár a busz?

Minden szombaton 10:00 és 19:00 óra között közlekedik, másfél óránként egyszer.

Hol tudom megvenni a jegyemet?

A buszon, felszálláskor, ahol bankkártyával is fizethetsz.

Hol tudok felszállni rá?

Egerben bármelyik megállónál fel- és leszállhatsz, a jegyed egész napra érvényes.

Mennyi a jegyár?

2000 Ft/fő, amely kupon formájában levásárolható az Egri Borműhely tagjainál. (1 fő 1 helyen csak 1 kupont válthat be.)

Hogy működik a kupon?

A jegyvásárláskor kapott kupont a rajta található pincészeteknél lehet beváltani. 1 fő 1 helyen csak 1 kupont válthat be. A pincészeteknél kérhető erre a programsorozatra összeállított 3 boros, 1500 Ft-os kóstoló árából 500 Ft kedvezményt jelent. A borsor mellett borvásárláshoz lehet még felhasználni a kupont. A kuponból pénzt a pincészeteknek nem áll módjában visszaadni.

Ha még több információra lenne szükséged, keresd fel az Egri Bor Busz weboldalát!

Nyitókép: Busák Attila

Legnépszerűbb cikkek: