Az Eufória sztárja előrukkolt az idei nyár legmenőbb hajtrendjével

Sydney Sweeney hosszú szőke hajfürjeit mindig irigykedve néztük az Eufóriában, de a színésznő – aki drasztikus átalakuláson esett át a Vogue magazin kedvéért – meghozta a kedvünk egy rövidebb fazonhoz.

Hollywoodban nem ritka, hogy a hírességek egy drámai átalakulással kápráztatják el a világot, már-már felismerhetetlenül állnak a kamerák elé. Az új megjelenés sokszor egy új korszak kezdetét jelenti (például emlékezz vissza Billie Eilish platinaszőke hajára), máskor viszont csak egy-egy fotózás vagy film kedvéért válnak meg (ideiglenesen) védjegyükké vált külsejüktől. Valójában nem számít, hogy az új frizura, az új stílus hosszú távra vagy csak ideig-óráig szól: egyetlen fotó is elég ahhoz, hogy az internet szárnyra kapja és hatalmas trendet kreáljon belőle. A legújabb példa erre az Eufória és a Fehér lótusz színésznőjének átalakulása: Sydney Sweeney kiszőkített szemöldökkel és bob frizurával tündököl a Vogue Hong Kong legújabb számában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue Hong Kong (@voguehongkong) által megosztott bejegyzés

Sydney Sweeney punk stílusra váltott

Amióta berobbant a köztudatba, Sydney Sweeney hosszú, szőke haja – amely mindig úgy néz ki, mintha a színésznő épp egy samponreklámból lépett volna ki – a védjegyévé vált. A közelmúltban azonban búcsút intett ennek a hajszínnek és egy világos vörös árnyalatra váltott, valamint a ’70-es évek világát idéző frufrut vágatott magának. Legújabb átalakulásával még nagyobb meglepetést okozott. Sweeney ugyanis kiszőkített szemöldökkel és függönyfrufrus bob frizurával tündököl a Vogue Hong Kong legújabb számában. A punk stílus remekül illik a forgatás hangulatához: a Petra Collins által készített művészi felvételeken a színésznő egy égő autó tetején pózol, egy lánckerítésnek támaszkodik, és Atsuko Kudo latex fétisruháját viseli. Mit szólna Cassie Howard, ha ezt látná?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés


Egyelőre nem tudni, hogy Sweeney a való életben is rövid fazonra váltott-e, vagy parókát viselt a fotózáson. Viszont abban biztosan vagyunk, hogy az elkövetkező időszakban sokan mutatják majd meg ezeket a képeket fodrászuknak.

Nyitókép: Rich Polk/Getty Images for MTV
Forrás: Cosmopolitan UK

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: