Gyerekkorodban te is sokszor megkaptad az anyukádtól, hogy ne játssz az étellel? Úgy tűnik, a fiatal olasz cukrásznak nem mondták elégszer. És milyen jó, hogy nem!
Matteo Stucchi mindig is hitt abban, hogy egy desszertnél a dekoráció legalább olyan fontos, mint maga az ízvilág. Éppen ezért a klasszikus torták és sütemények helyett, ő visz egy kis csavart a munkáiba és fantasztikus történeteket kreál az édességek köré. Így olyan miniatűr világokat hoz létre, amit egytől-egyig csak csodálni lehet. Összeszedtük a kedvenceinket:
Mondjátok: csííííz!
Ébredező tavasz
A tipikus olasz karneváli desszert, a castagnole újragondolva
Fügelekvárt készíteni nem is olyan egyszerű feladat
Hullócsillagok helyett: „hullógyümölcsök”
A boszorkány próbálkozhat, a méreg helyén édes cukorszirup van
Űrutazás
Vitorlázás édes kettesben
Egy gofrira még sosem gondoltunk apartmanként
Utolsó simítások az olasz csodakrémesen, a millefoglie-n
Még több zseniális képért látogass el a cukrász Instagram-oldalára!
Nyitókép: Instagram/@idolcidigulliver
Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:
- Ezeken a hazai helyeken te is lőnél egy fotót!
- Mi ezekkel a meseszép fotókkal búcsúzunk a nyártól
- Ha ezek a fotók sem hívják fel a figyelmed a klímakatasztrófára, akkor semmi!