Az ördög újra Pradát visel: jön a várva várt folytatás!

Ma megerősítették a hírt, amiről eddig minden divatrajongó csak titkon álmodozott: készül a mára ikonikussá vált Az ördög Pradát visel második része.

A Puck News szellőztette meg először, majd a The Hollywood Reporter is megerősítette azt a mindeddig szupertitkos információt, hogy Aline Brosh McKenna már dolgozik a nagysikerű Az ördög Pradát visel következő része.

Reboot helyett folytatás

A film esetleges folytatását egyébként már régóta rebesgetik, hiszen annak alapanyaga már adott. A 2006-os Az ördög Pradát visel ugyanis Lauren Weisberger három évvel korábban megjelent, azonos című regényén alapult és azóta az írónő még több, Anna Wintour asszisztenseként szerzett tapasztalatát papírra vetette. 2013-ban megjelent a Revenge Wears Prada: The Devil Returns (magyarul a Bosszú Pradát visel: az ördög visszatér), valamint 2018-ban a When Life Gives You Lululemons is. Bár azt, hogy ismét egy adaptáció készül-e, még nem erősítették meg. A Puck információ-morzsái szerint az új sztoriban Priestly még mindig a Runway élén áll, de annak pénzügyi problémái akadnak, egykori asszisztense, Emily viszont egy luxusmárka konglomerátumának vezetőjeként a magazinnál hirdetve mentheti meg azt. 

Meryl Steep és Anne Hathaway visszatérnek a Runway-hez? (Fotó: IMDb)

Visszatér az eredeti szereplőgárda?

Tagadhatatlan, hogy Meryl Streep, Emily Blunt és Anne Hatheway mindhárman kellettek ahhoz, hogy az Az ördög Pradát visel globálisan 326 millió dolláros bevételt elkönyvelve váljon igazi kultmozivá, így nélkülük biztos nem lenne sikeres a folytatás. A három színésznő egyébként máig könnyen át tud szellemülni Miranda Priestly, Andy és Emily karaktereivé. Ezt legutóbb a díjátadó szezonban is bizonyították. A nagyszerű trió ugyanis a február végi SAG-gálán hirdette ki a legjobb vígjátéknak járó szobor nyeretesét, mindezt úgy, hogy közben a 2006-os szerepeikbe bújtak. Ennek ellenére viszont még egyiken sem írtak alá szerződést Az ördög Pradát visel folytatására, sőt Hathaway legújabb filmjének promóciós útján azt is elmondta, hogy ő kételkedik a folytatás lehetőségében. Nem így gondolja viszont ezt a Disney, akik a 20th Century Fox megvásárlásával mindent megtehetnek és valószínű meg is tesznek annak érdekében, hogy mihamarabb tető alá hozzák a projektet.

„That’s all”

Nyitókép: IMDb
Forrás: The Hollywood Reporter

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: