Az Oscar-díjas Viola Davis játssza Michelle Obamát a first ladykről készült sorozatban

Helyszín: a Fehér Ház keleti szárnya

A First Ladies című sorozat középpontjában az elnökfeleségek állnak, akik karizmatikus és dinamikus fellépésükkel számos fontos döntésben segítettek férjeiknek.

Viola Davis 2017-ben vehette át a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat a Kerítések című moziban nyújtott alakításáért, így pedig már csak egy Grammy választja el attól, hogy ő is tagja legyen a kiváltságos EGOT-klubnak. Az exkluzív társaság tagjai olyan sztárok, akik megnyerték mind a 4 legnagyobb presztízsű filmes és szórakoztatóipari díjat: az Emmy-t, a Grammy-t, az Oscar-t és a Tony-t. A múltban olyan hírességek csatlakoztak az EGOT-klubhoz, mint például Audrey Hepburn vagy Whoopi Goldberg.

A Dél-Karolinában született, 54 éves színésznőnek minden esélye megvan arra, hogy a későbbiekben „meghívást kapjon”, hiszen jobbnál-jobb szerepek találják meg. Nemrég kiderült, hogy a Showtime megrendelésére készült First Ladies című sorozatnak nemcsak az executive producere, hanem ő alakítja a szériában Michelle Obamát is.

Annyira büszke vagyok! Tisztelem és fejet hajtok ezek előtt az erős és tiszteletre méltó királynők előtt – osztotta meg a színésznő a bejegyezést közösségi oldalán.


Viola egyébként január 17-én fel is köszöntötte az 56. szülinapját ünneplő egykori first lady-t, aki számára az igazi erő megtestesítője:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy birthday to a woman who personifies true strength. Happy you were born today. Love you Queen!❤️

Viola Davis (@violadavis) által megosztott bejegyzés,

A First Ladies sorozat első évadának középpontjában Eleanor Roosevelt, Betty Ford és Michelle Obama áll – derült ki a Variety cikkéből.

„A történelem során az elnökök hitvesei hatást gyakoroltak nemcsak a nemzetek vezetőire, hanem az egész országra is” – jegyezte meg Jana Winograde, a produkciós cég elnöke. „Az, hogy Viola Davis játssza Michelle Obamát egy álom beteljesülése, és óriási szerencse, hogy ez a hihetetlen tehetség segít a sorozat elindításában.”

Forrás: Variety, Daily Mail

Nyitókép: Chicago Tribune/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: