Az új Whitney Houston-film készítői elég komolyan vették a szereplők élethű ábrázolását

Nemrég érkezett a mozikba az I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története. A készítők elég komolyan törekedtek többek közt a szereplők élethű ábrázolására is, ami egyértelműen sikerült is nekik.

Whitney Houston élete – a hangjához hasonlóan – közel sem mondható átlagosnak, így sokan vártuk már, hogy a mozivászon előtt ülve többet tudjunk meg a legendás énekesnő sorsáról, titkairól. Az I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története című film pedig éppen ezt ígéri. A forgatókönyvet a Bohém Rapszódia írója, Anthony McCarten készítette, ami már önmagában garancia lehet az izgalmas történetre.

A filmből megismerhetjük Whitney Houston életét, a magasságokkal és mélységekkel együtt. De közelebbről láthatjuk az énekesnő életében fontos szerepet játszó embereket is: szüleit, férjét, zenei producerét és legjobb barátját is. A karakterek ábrázolása pedig tényleg valósághű, a megjelenésüket nézve legalábbis biztosan.

Valósághű karaktereivel is meglepetést okoz a Whitney Houston-film

Ide és ide kattintva tudod megnézni az eredeti fotókat és a film egyes jeleneteit. Érdemes végigpörgetni a képeket, mert mi például nagyon rég láttunk ilyen filmet, amelyben a valós karakterekhez ennyire hasonlóra sikerült volna varázsolni a szereplőket.

Ha már láttad a képeket, hadd mutassunk egy montázst, illetve néhány további videót is arról, mennyire erőteljes a hasonlóság a színészek és a néhai világsztár életének kulcsfigurái közt.

1. Naomi Ackie, mint Withney Houston

2. Stanley Tucci, mint Clive Davies, Whitney első zenei producere

3. Tamara Tunie, mint Cissy Houston, a világsztár édesanyja

4. Ashton Sanders, mint Bobby Brown

5. Nafessa Williams, mint Robyn Crawford, Whitney Houston barátnője

Forrás: Popsugar.co.uk és People.com
Nyitókép: Michael Ochs Archives / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: