Babát vár a Trónok harca sztárja: Sophie Turner és Joe Jonas hamarosan szülők lesznek

A pár 2019 májusában szűk körben mondta ki egymásnak az igent Las Vegasban, majd júniusban Franciaországban tartották meg a nagyszabású második esküvőjüket.

Sophie Turner és Joe Jonas 2016 őszén kezdtek el randizni, és egy évvel később már el is jegyezték egymást. A pár az igent titokban szerette volna kimondani egymásnak 2019 májusában egy las vegasi tempolomban, azonban az egyik vendégük, Diplo élő videóban közvetítette a ceremóniát Instagramon, így persze azonnal értesült róla az egész világ. A hivatalos esküvőt egyébként júniusban tartották Franciaországban, amiről már ők is töltöttek fel képet az Instájukra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Most pedig újabb örömhír derült ki Mr. és Mrs. Jonasról: több, hozzájuk közel álló forrás is megerősítette a JustJarednek, hogy a Trónok harca sztárja babát vár! „Nagyon titokban akarják tartani a dolgot, de a barátaik és a családjuk már hihetetlenül izgatottak.” Egy másik bennfentes szerint Sophie tudatosan olyan outfiteket választ már, amelyek eltakarják a növekvő pocakját.

A házaspár szóvivői egyenlőre nem nyilatkoztak a kérdésről, szóval kíváncsian várjuk a fejleményeket és a friss fotókat a kismamáról!

Nyitókép: Gotham / Getty Images

Legnépszerűbb cikkek: