Beadtam a derekam a biciklisnadrág trendnek, avagy én is beleestem az influenszer-csapdába

A biker short jött, látott és győzött

Napjaink egyik legmegosztóbb divattrendje engem már megnyert magának, pedig néhány évvel ezelőtt még a biciklis nadrág gondolatától is kirázott a hideg. Íme, néhány ötlet, hogyan viselhetjük a mindennapok során!

Tinédzserkoromban két trenddel lehetett az őrületbe kergetni – a terepmintás darabokkal és a biciklis nadrággal. Már attól is kirázott a hideg, ha csak rájuk gondoltam. Egyetlen biciklis nadrágomat a világ összes pénzéért sem húztam volna fel az utcára, viszont pizsamaként sokáig hű társamként szolgált. Teltek az évek, a gatyó és a trend feledésbe merült és én boldogan éltem tovább az életem. Aztán tavaly szeptemberben valóságos sokk ért, amikor leültem, hogy megnézzem a Fendi 2019 tavasz-nyár kollekciójának divatbemutatóját. Először teljesen kiakadtam a rengeteg biker short láttán. Felháborodottságomban még a barátnőmre is ráírtam, hogy azonnal nézze meg és mondja, hogy ez nem történt meg, csak álmodom. Lehet, hogy egy picit túldramatizáltam a dolgot, mert tényleg így történt.

Egyre többször futottam bele a trendbe és elkezdtem megbarátkozni vele. Mint sokan mások, úgy én is beleestem az influenszer-csapdába – a legismertebb véleményvezérek sorra posztolták a biciklis nacis outfitjeiket, én pedig beadtam a derekam és elismertem, kifejezetten megtetszett a trend. Még mindig barátkozom a gondolattal, de lehet, hogy hamarosan az én gardróbom is gazdagodik ezzel a provokatív darabbal.

Nézzünk néhány példát, milyen sokszínűen viselhető a biker short! Hiszen, ha Diana hercegnő felkaphatott egyet magára, mi miért nem?

Egyszerre elegáns és sportos

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophia Roe (@sophiaroe) által megosztott bejegyzés,

Monokróm színekkel játszva, egy fehér inggel, egy blézerrel és egy csinos cipővel kifejezetten elegáns outfitet tudunk összeállítani egy biciklis nadrággal is. Néhány kiegészítővel tegyük tökéletessé – egy táska és egy gyöngyös hajcsat kifejezetten jól mutat mellé.

Passzintsd feltűnő blézerrel

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JOSEFINE H. J (@josefinehj) által megosztott bejegyzés,

A felállás hasonló, de ha egy picit lazább összképre vágyunk, akkor az inget cseréljük egy egyszerű pólóra. A blézerrel viszont nyugodtan szárnyaljon a fantáziánk és vállaljunk be merészebb darabokat is.

A pasid inge is megteszi

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel Nosco (@aesthetics.anonymous) által megosztott bejegyzés,

Imádom Rachel Nosco stílusát, hiszen ő mindig nagyon ügyesen játszik a legkülönbözőbb stílusokkal. Amikor megláttam, hogy ő is a trend rajongója, egy újabb indokkal bővült a miért is kellene egy biciklis nadrágot vennem” érvek listája. Rachel a reneszánsz stílust idéző ingjéhez egy vidám virágmintás gatyót választott. Amennyire szörnyen hangzik, annyira jól mutat együtt a két darab.

Romantikus felsővel egyszerre bájos és sikkes

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Broek (@stephaniebroek) által megosztott bejegyzés,

Eddig inkább a monokróm és a sötét árnyalatokra mutattunk példát, de a biker short trendbe is nyugodtan vihetünk még egy kis izgalmat. Ha egy feltűnő, tarka nacit nem is vállalunk be, akkor egészítsük ki a szürke vagy fekete darabot egy színes felsőrésszel.

Neonparádé

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

imani (@champagnemani) által megosztott bejegyzés,

Imani Randolph tökéletes példa arra, hogy nem kell szupervékony combokkal rendelkeznünk ahhoz, hogy behódoljunk ennek a trendnek. Visszafogottabb árnyalatú vagy akár neonszínű nacival is bátran próbálkozhatunk, de ilyenkor ajánlott egy egyszínű pólót vagy pulcsit párosítani mellé.

Kimonóval vagy hosszabb kabáttal is hordhatod

Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock

Egy hosszított fazonú kimonó tökéletes azoknak, akik még bátortalanok a mindennapi viseletük részévé tenni a nadrágot. A hűvösebb időben pedig a trench coat számít elmaradhatatlan kiegészítőnek.

Elő az áttetsző ruhákkal!

Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock

Ha eddig fejtörést okozott, mit is vehetnél fel az áttetsző ruháid alá, akkor meg is oldódott a probléma! A biker short remek alternatívát nyújt, így végre előkaphatod azokat a darabokat is a gardróbból, amiket eddig sosem tudtál mivel felhúzni.

Nyitókép: Pravosudov Yaroslav/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: