Lindsay Lohan férjhez ment: Dubaiban találta meg álmai szerelmét egy jóképű bankár képében

A gyereksztárként ismerté vált, majd botrányos életéről még inkább elhíresült színésznő élete úgy tűnik révbe ért: a napokban férjhez ment.

A mostantól feleség Lindsay Lohan, hét évvel ezelőtt tette át a székhelyét Amerikából Dubai-ba, és ott ismerkedett meg bankár párjával is.

Minden jóra fordult

A közösségi oldalaknak köszönhetően az egész világ értesülhetett a színésznő boldogságáról. Ahogy posztjában fogalmazott: „Én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. Ő rám talált és pontosan tudta mire vágyom. Meg vagyok döbbenve, hogy ő a férjem. Az életem és a mindenem.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés

 

A színésznő élete nem volt mindig ennyire felhőtlen: bár ígéretes gyerekszínészként indult, többször kénytelen volt elvonókúrára menni, mivel sem az italt, sem a drogokat nem vetette meg. Ittasan okozott közlekedési balesetet, ami természetesen nem segítette elő a karrierjét sem. Megítélésének és szerepeinek nem segített az addigi életvitele, valószínűleg emiatt is döntött a költözés mellett. Most úgy tűnik, jó ötlet volt, a környezetváltozás segített helyrebillenteni az életét.

Több népszerű filmben is játszott, ki ne emlékezne, az Apád- Anyád idejöjjön! című családi vígjátékra, amellyel berobbant  a köztudatba? Hasonlóan óriási siker volt a Nem férek a bőrödbe és a Bajos csajok is. De Elizabeth Taylor életét is tőle láthattuk lehengerlő alakításban, a mozikban.

Főállású feleség lesz a bankárné?

Lindsay tavaly még forgatott Amerikában, új filmje az év végén debütál majd a Netflixen. Mivel bankár férje mellett pénzhiánnyal valószínűleg nem fog küszködni, kíváncsian várjuk, hogy továbbra is filmezik majd, vagy főállású feleség lesz belőle?

Forrás: People
Fotó: Pascal Le Segretain/amfAR2017 / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: