Ben Affleck fia nő, mint a gomba: ilyen nagyfiú már a „kis” Samuel

Ahogy az unokaöcséd vagy a szomszéd gyerkőc, úgy a sztárcsemeték is képesek hirtelen meglepő mértékben megnőni. Mi most Jennifer Garner és Ben Affleck fia, Samuel kapcsán lepődtünk meg, mert hogy a cuki kislegényből igazi nagyfiú lett.

Jennifer Garner és Ben Affleck fia, Samuel a legfiatalabb az egykori sztárpár három gyereke közül, de már ő sem kisfiú: a napokban Los Angelesben, a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics kosármeccsén kapták le híres apukájával, óriási szurkolások közepette. A nagyfiús program nem lehet véletlen, hiszen Samuel már 10 éves, és valószínűleg abba a korba lépett már, hogy nem a gyerekjátékok érdeklik, hanem a nagyfiúsabb dolgok.

Kire hasonlít Jennifer Garner és Ben Affleck fia?

Szerintünk viszonylag nehéz megmondani, hogy híres mamájára vagy éppen az apukájára hasonlít-e inkább, de tény, hogy helyes kis… akarjuk mondani, nagyfiú, aki nő, mint a gomba! Friss fotója után már mutatjuk is, milyen cuki kis grimaszkirályfi volt még néhány éve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oggi (@oggisettimanale) által megosztott bejegyzés

És bár Jennifer Lopez szerint Ben Affleck csodálatos apa, aki szuperül együttműködik Jennifer Garnerrel három közös gyerekük nevelésében, tény, hogy a nagy nyilvánosság előtt viszonylag kevés alkalommal szerepel a gyerekeivel. Samuellel például ez a kosárlabdameccs egyike a ritka közös nyilvános szerepléseiknek, írja a Today.com.

Forrás: People.com és Today.com
Nyitókép: Frederick M. Brown / Stringer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: