„Ez egy nagyszerű sztori” – Ben Affleck először beszélt kapcsolatáról Jennifer Lopezzel

A két sztár közel 20 évvel az esküvőjük lefújása után talált újra egymásra 2021 tavaszán. Ám ezúttal minden erejükkel azért dolgoznak, hogy a reflektorfénytől nagyon távol élhessék a közös életüket.

Mivel alig pár hét múlva búcsút inthetünk 2021-nek, így már egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy idén nem történt hatalmasabb dolog a sztárvilágban Ben Affleck és Jennifer Lopez kibékülésénél. Az egykori pár áprilisban, közel 17 évvel a szakításuk után kezdett el újra randizni, és a bennfentesek szerint az Oscar-díjas színész hamarosan újra felteszi a nagy kérdést Jennifernek.

Viszont ezúttal elég szűkszavúak, ami a kapcsolatukat illeti, amire természetesen nagyon jó okuk van. A 2004-ben ugyanis éppen a média túlzott érdeklődése miatt fújták le az esküvőjüket. Ben azonban végre megtörte a csendet, amikor egy interjúban arra kérték, mesélje el, hogyan találtak egymásra. „Annyit mondhatok, hogy ez gyönyörű történet számomra.” A sztár kiemelte, becsben tartja a szerelmüket, ezt tükrözi az is, hogy korábban nem beszélt róla a nyilvánosság előtt. „Ez egy jó sztori. Ez egy nagyszerű sztori. És tudjátok, egy napon talán elárulom” – ígérte.

Szerelem második látásra

Ben egyébként szerencsésnek érzi magát azért, mert a második esélynek hála az évek során a karrierje és a magánélete is pozitív fordulatot vehetett már. „Az élet nehéz, és mindig hibázunk, ám tanulhatunk ezekből.” A színész azt is kijelentette, az a legfontosabb dolog az életében, hogy jó apa legyen. A listája második helyére azt sorolta, hogy jó emberré váljon, de a dobogó harmadik fokára felkerült a jó férj szerepe is. „Remélhetőleg így lesz” – tette hozzá.

Egy biztos: attól nem kell tartania, hogy JLo nemet mondana a második lánykérésére, hiszen a színész-énekesnő nemrég elárulta, a három válása ellenére még nem csalódott a házasság intézményében. (Korábban Ojani Noa, Cris Judd és Marc Anthony felesége volt.) „Továbbra is száz százalékig bízom a boldogan éltek míg meg nem haltakban.” Azt pedig mindenki jól tudja, hogy Jennifer a Bennel való szakítását tartotta élete legfájdalmasabb szakításának. „Olyan érzés volt, mintha kiszakították volna a szívemet a mellkasomból” – írta a 2014-ben kiadott életrajzi könyvében, a True Love-ban.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: