Béreld ki ingyen Shrek házát a Skót-felföldön!

Ebbe az ogrelakba kivételesen engedélyezett a belépés: biztosan meseszerű élményben lesz részed, ha ezt az úti célt választod.

Habár Shrek soha nem szerette a látogatókat, azért a mesében mégiscsak ellepték a vendégek a morcos ogre otthonát. Most te is kipróbálhatod, milyen az élet a mocsárban, ez a gyönyörű, skóciai Airbnb ugyanis elrepít téged meseföldre. 

Ötcsillagos házigazda 

A mohával borított fatörzsben kialakított lakás a Skót-felföldön, egy erdőben található, így tökéletes választás az „ogre-lelkű” kirándulóknak. Shrek barátja, Szamár vállalta a házigazda szerepét, így ő ajánlja az Airbnb oldalán a házikót: „Shrek mocsara bájos. Egyszerűen gyönyörű. Tökéletes hely a vendégek szórakoztatására! Tudod mit szeretek benne? Mindent. A mohával benőtt tájat, az egyszerű belső tereket, a szép sziklákat, mindent. Alig várom, hogy a vendégek maguk is átélhessék a paradicsom e sáros szeletét.” – írja Szamár. 

„Fülzsírgyertyafényes” vacsora

Az apartman egyébként egészen különleges, ugyanis nemcsak kívülről emlékeztet a mesére, de a belső tere is autentikus. A bájos házikóban faágy, fa étkezőasztal és kandalló várja a vendégeket. A plafonon a fa gyökerei láthatóak, míg a padló földből van, hiszen mégiscsak egy ogre házáról van szó.  

Fotó: Alix Mcintosh/Airbnb

A vendégek lazíthatnak a „fülzsírgyertyák” hangulatos fényében, és egy halom frissen készült gofrit reggelizhetnek, ami Szamár kedvence. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a WC, a mosdó és a zuhanyzó kb. 20 méterre van az otthontól, akárcsak Shrek mesebeli melléképülete.

Van, ami felbecsülhetetlen

Az otthont egy különleges kampány részeként éjszakánként 0(!) dollárért adja ki az Airbnb, ezzel is jelezve, hogy „a felbecsülhetetlen értékű menedék, és Shrek mocsara mindenféle mesebeli lénynek adott otthont” – írta nyilatkozatában a cég. Az Airbnb egyébként – Shrek szellemiségét képviselve – egy egyszeri adománnyal támogatja a HopScotch Gyermekjótékonysági szervezetet is.

Játék a mocsárért

Az apartman október 13-án 19 órától foglalható, egyetlen, exkluzív, kétéjszakás tartózkodásra, legfeljebb három vendég részére október 27-29 között. A vendégeknek azonban saját maguknak kell eljutniuk a szálláshelyre. Ha te is kedvet kaptál egy mesebeli utazáshoz, szállj be a játékba és próbáld meg lefoglalni a szállást az airbnb.com/shrek oldalon.

 

Forrás: travelandleisure.com
Nyitókép: Alix Mcintosh/Airbnb

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: